Hypersports har ett stort utbud av vapen för målskytte, självklart till Sveriges bästa priser! Bland annat paintball markörer, realistiska airsoft gevär och självklart pistoler för prickskytte.
OBS! Notera att 18 års åldersgräns gäller vid köp av alla vapen.

Paintball gevär eller Paintball vapen kallas vanligtvis för markör eller paintballmarkör. Din markör är den viktigaste delen av din utrustning och finns i många olika varianter.

Man skiljer framförallt på mekaniska och elektriska markörer:
Mekaniska markörer skjuter semiautomatiskt ( 1 tryck = 1 skott ) upp till 15 skott i sekunden och har ofta ett realistiskt utseende. Perfekt för skogsspel och Scenario.
Elektriska markörer riktar sig främst mot tävlingsspel och har inbyggd elektronik som ger dig upp till 30 skott i sekunden.

Naturligtvis kan du även använda dig av en elektrisk markör i skogen, men tänk på att de är lite känsligare än mekaniska och kräver mer service

Största tillverkarna av paintball markörer är Tippmann & First Strike från USA samt Planet Eclipse från Europa.

De senaste åren har paintball varianten kallad "Magfed" växt och  blivit  väldigt populär, med markörer som tar inspiration från det  militära,  för att ge en mer realistisk upplevelse! I stället för magasin  som  rymmer 200+ skott, använder man "realistiska" magasin som rymmer cirka  7-20 skott, vilket ger mer action i spel!

För de som snabbt vill komma igång med ett paintball kit rekommenderar vi att köpa ett paintball startpaket.