Umarex T4E Hellboy Revolver TR 50 Gen2 / .50 Kaliber / 7,5J

  • 1 149 kr

TR 50 är en revolver med stor kaliber (.50), och ett imponerande utseende.


Dela
Artikelnummer: 4300

Den robusta Tactical Revolver (TR) 50 Gen2 är en kraftfull markör för MagFed paintballsport som utmärker sig för sin tillförlitlighet och höga mynningsenergi. Den andra generationens version av den beprövade TR 50 har optimerats i design och funktion för överlägsen prestanda och driftberedskap.

De viktigaste funktionerna i denna uppdatering inkluderar en optimerad greppstruktur, ett fiberoptiskt sikte med hög kontrast och ett innovativt verktygsfritt Quick-Piercing System med integrerad tryckavlastning. Den 12 g CO₂-kapsel som finns i handtaget genomborras endast vid behov, och det räcker med ett lätt slag i botten av handtaget. På så sätt garanteras användarna fulla kapslar och kan vara säkra på bästa prestanda även efter lång förvaring.

En tryckindikator som syns och känns tydligt visar om markören är redo för användning. Eventuellt kvarvarande tryck frigörs enkelt och säkert med ett kvarts varv på skruven längst ner på greppet.

TR 50 Gen2 förlitar sig också på det beprövade T4E-systemet, som erbjuder ett stort urval av kal. .50 rundkulor och precisionskulor och får kraft från en 12 g CO₂-kapsel. Det roterande magasinet med 6 patroner har plats för mycket exakta precisionskulor och kan snabbt bytas ut. Ramen i området för cylinderlåset har omformats för ännu enklare hantering. Intuitivt placerade funktionselement och en intelligent design garanterar säker hantering i alla situationer.

Avtryckarsäkringen förhindrar oavsiktlig avfyrning, den förlängda Picatinny-skenan på ovansidan möjliggör montering av ett punktsikte och Picatinny-skenan under pipan kan rymma ytterligare tillbehör. T4E TR 50 Gen2 är också helt kompatibel med de många befintliga T4E-tillbehören.

Lämplig för T4E rundkulor och precisionskulor i kaliber .50

OBS! Enligt svensk lag får denna paintballmarkör endast användas till paintballspel och målskytte.
Markören ska därmed endast laddas med för paintballspel och målskytte ändamålsenliga kulor.


OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

EGENSKAPER

  • Taktisk revolver
  • Nytt Quick-Piercing System
  • Uppgraderad design
  • Fiberoptiskt riktmedel
  • Förlängd picatinny skena