Inomhus Paintball

Hypersports Paintball säljer inte bara paintballutrustning, vi har även en av Sveriges få inomhusarenor, som samtidigt är Sverige's bästa inomhusarena! Under årets kallare månader kör vi drop-in varje Söndag.

Banan drivs av oss under varumärket Spelapaintball.com och tar emot  slutna sällskap, lag som vill träna och dem som vill bara prova på. Eftersom banan är inomhus, kan inte vanliga paintballs användas. Vi använder därför så kallade "reballs" inomhus, som är återanvändbara gummikulor. Allt fungerar precis som utomhuspaintball, utom kladdet då såklart.

Känslan är densamma.

Vår inomhusbana är ett utmärkt alternativ för de yngre talangerna, då vi tar emot barn från 8 år som vill testa paintball. Till skillnad mot andra anläggningar i Sverige som inte tar emot barn, har vi sett till att ha specialanpassad utrustning för att kunna låta barn spela! De får då en lättare markör och skyddsutrustning.

Banan ligger i Farsta, i samma byggnad som vårt kontor. Du kan åka till oss både med tunnelbana och pendeltåg. På baksidan av byggnaden finns även massvis med parkeringsplatser så man aldrig behöver åka och leta parkeringsplats.

Priser och information hittar du på Spelapaintball.com's hemsida. Vill ni spela? Klicka här för att boka ert spel idag!