FRAKT & BETALNINGSALTERNATIV

Leveranser

Hypersports skickar normalt sett ut beställningar tisdagar och torsdagar efter att beställningen gjordes. I de fall beställningen innehåller produkter som är beställningsvaror kan leveranser komma att dröja till datumet Hypersports får in produkten.

Notera att Hypersports ej kan leverera First Strike produkter till kunder i följande länder:
Belgien, Bosnien-Hercegovina, Frankrike, Italien, Kroatien, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.
Befinner du dig i ett av dessa länder och vill beställa First Strike produkter kan vi hänvisa dig till våra vänner på Magfed.de.

Fraktalternativ

DHL Service Point

Majoriteten av våra kunder väljer DHL Service Point när de vill ha sina paket levererade i tid till rätt pris. Leveranser till privatpersoner tar i regel en dag in man befinner sig nedanför Sundsvall och på fastlandet. För övriga Sverige gäller i regel två dagars leveranstid. Det förekommer platser där leveranser sker utvalda dagar i veckan. Om du vill kolla om du bor i ett sådant område kan du ringa DHL på 0771-345 345

Har du frågor om  ett paket som lämnat oss, så är du välkommen att kontakta oss på 08-39  11 77, alternativt direkt till DHL på 0771-345 345.

Med DHL Service Point sker leverans till ett uthämtningställe, likt det man är van vid med Posten. Det är alltså en pakettjänst där du inte behöver vara hemma vid leverans. Leveransen är också spårbar hela vägen fram till uthämtningstället. Observera att paketen i regel sorteras kvällstid, spårningslänkar som skickas ut per automatik när vi bokar paketet kan därför vara obrukbara tills dess att paketet sorteras för första gången.

DHL Paket
Paket för företag som vill ha godset levererat hem till sig. Kräver att kunden är hemma när DHL gör sitt leveransförsök. alternativt att vi är informerade om att godset skall aviseras (dem ringer innan), kan ställas av på plats eller hämtas på terminal. DHL Paket gör det möjligt för oss att skicka många kollin i en sändning, vilket gör det ett utmärkt alternativ för dem som beställer många lådor boll. Vid leverans till privatpersoner är avisering något DHL kräver.

Vet du att du inte kommer att finns på plats för att ta emot godset kan du ange att få detta avställt på adressen dit det skall levereras eller lägga in en leveransadress som går till ett jobbet eller annan mottagare som kan ta emot denna.

Extra kostnader kan komma att debiteras av DHL i  efterhand för t.ex leveranshinder eller orttillägg, och vi kommer då behöva debitera er detta.

DHL Pall/Halvpall
Som namnet antyder är detta pallgods, alltså för de riktigt stora beställningarna. Om du som kund beställer mycket boll, många produkter eller något annat som tar mycket plats eller som är ömtåligt - så kan det levereras på pall. I övrigt så gäller samma information för pallgods. Extra kostnader kan komma att debiteras av DHL i efterhand för t.ex leveranshinder eller orttillägg, och vi kommer då behöva debitera er detta.

DB Schenker
Med DB Schenker sker leverans till ett uthämtningställe. Det är alltså en pakettjänst där du inte behöver vara hemma vid leverans. Observera att paketen i regel sorteras kvällstid, spårningslänkar som skickas ut per automatik när vi bokar paketet kan därför vara obrukbara tills dess att paketet sorteras för första gången.

Postnord
Leveranser upp till 2kg där storleken inte överstiger max måtten skickas med 1:a klass varubrev och levereras vanligtvis inom 1-3 vardagar. Större sändningar levereras till ombud. Postnord leveranser finns även tillgängligt till andra länder.

UPS
Leverans till kunder runtom i världen. Leveranser kan gå till ombud (UPS Access Point). Till andra länder tar tjänsten vanligtvis 2-3 arbetsdagar.

OBS! Notera att vid leveranser med alla UPS fraktalternativ kan UPS ta ut extra avgifter för sändningar i stort format!

Hämta vid Hypersports kontor
Vi erbjuder att ni kan kostnadsfritt hämta ut beställningar vid vårt kontor på  Mårbackagatan 31 i Farsta. Efter du lagt en beställning med detta "fraktalternativ" kommer vi att maila dig så fort beställningen finns redo för upphämtning och vilka tider som gäller för upphämtning.
OBS! Vi har ej möjlighet att lämna ut beställningar precis efter beställningen gjorts!

Fri Frakt
Vid köp av produkter över 600kr (upp till 20kg, och om måtten håller sig under DHL's maxmått) erbjuder vi gratis frakt i Sverige med  fraktalternativet DB Schenker. Du betalar då inget för frakten. Överstiger vikten av beställningen 20kg måste sändningen skickas med ett alternativt fraktsätt, och då gäller ej fri frakt.

Ej utlösta sändningar
I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställd försändelse debiteras kunden kostnad för motsvarande frakt (tur och retur), samt en hanteringsavgift på 500 kronor.

Betalningsalternativ

Faktura

Vi erbjuder till alla våra kunder som passerar en enkel kreditkontroll 14 dagars faktura. Kreditkontrollen görs i samband med att köpet slutförs i kassan, och resultat visas direkt. Maxbelopp bestäms av vår samarbetspartner Klarna. Frågor gällande eventuella kreditupplysningar, kredittak, påminnelser med mera tas direkt med dem. Du hittar deras kontaktuppgifter på deras hemsida.

Kortbetalning

Med kortbetalning betalar du inga extra avgifter och pengarna dras direkt från ditt kort när du genomfört din beställning. I det fall du avbeställer en beställning så återbetalas pengarna till det kort som användes vid det ursprungliga köpet.