FRAKT & BETALNINGSALTERNATIV

Leveranser

Hypersports skickar normalt sett ut beställningar senast 48 timmar efter att beställningen gjordes. Under reor kan längre tider förekomma för att beställningar ska skickas. I de fall beställningen innehåller produkter som är beställningsvaror kommer leveranser att dröja till datumet Hypersports får in produkten.

Notera att Hypersports ej kan leverera First Strike produkter till kunder i följande länder:
Belgien, Bosnien-Hercegovina, Frankrike, Italien, Kroatien, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.
Befinner du dig i ett av dessa länder och vill beställa First Strike produkter kan vi hänvisa dig till våra vänner på Magfed.de.

Fraktalternativ

DB Schenker

Majoriteten av våra kunder väljer idag DB Schenker, där leverans sker till ett uthämtningställe. Det är alltså en pakettjänst där du inte behöver vara hemma vid leverans. Observera att paketen i regel sorteras kvällstid, spårningslänkar som skickas ut per automatik när vi bokar paketet kan därför vara obrukbara tills dess att paketet sorteras för första gången.

DHL Service Point

Leveranser till privatpersoner tar i regel en dag in man befinner sig nedanför Sundsvall och på fastlandet. För övriga Sverige gäller i regel två dagars leveranstid. Det förekommer platser där leveranser sker utvalda dagar i veckan. Om du vill kolla om du bor i ett sådant område kan du ringa DHL på 0771-345 345

Har du frågor om  ett paket som lämnat oss, så är du välkommen att kontakta oss på 08-39  11 77, alternativt direkt till DHL på 0771-345 345.

Med DHL Service Point sker leverans till ett uthämtningställe, likt det man är van vid med Posten. Det är alltså en pakettjänst där du inte behöver vara hemma vid leverans. Leveransen är också spårbar hela vägen fram till uthämtningstället. Observera att paketen i regel sorteras kvällstid, spårningslänkar som skickas ut per automatik när vi bokar paketet kan därför vara obrukbara tills dess att paketet sorteras för första gången.

DHL Paket
Paket för företag som vill ha godset levererat hem till sig. Kräver att kunden är hemma när DHL gör sitt leveransförsök. alternativt att vi är informerade om att godset skall aviseras (dem ringer innan), kan ställas av på plats eller hämtas på terminal. DHL Paket gör det möjligt för oss att skicka många kollin i en sändning, vilket gör det ett utmärkt alternativ för dem som beställer många lådor boll. Vid leverans till privatpersoner är avisering något DHL kräver.

Vet du att du inte kommer att finns på plats för att ta emot godset kan du ange att få detta avställt på adressen dit det skall levereras eller lägga in en leveransadress som går till ett jobbet eller annan mottagare som kan ta emot denna.

Extra kostnader kan komma att debiteras av DHL i  efterhand för t.ex leveranshinder eller orttillägg, och vi kommer då behöva debitera er detta.

DHL Pall/Halvpall
Som namnet antyder är detta pallgods, alltså för de riktigt stora beställningarna. Om du som kund beställer mycket boll, många produkter eller något annat som tar mycket plats eller som är ömtåligt - så kan det levereras på pall. I övrigt så gäller samma information för pallgods. Extra kostnader kan komma att debiteras av DHL i efterhand för t.ex leveranshinder eller orttillägg, och vi kommer då behöva debitera er detta.

Postnord
Leveranser upp till 2kg där storleken inte överstiger max måtten skickas med 1:a klass varubrev och levereras vanligtvis inom 1-3 vardagar. Större sändningar levereras till ombud. Postnord leveranser finns även tillgängligt till andra länder.

UPS
Leverans till kunder runtom i världen. Leveranser kan gå till ombud (UPS Access Point). Leveranstiden varierar från land till land.

Hämta vid Hypersports kontor
Vi erbjuder att ni kan kostnadsfritt hämta ut beställningar vid vårt kontor på  Mårbackagatan 31 i Farsta. Efter du lagt en beställning med detta "fraktalternativ" kommer vi att maila dig så fort beställningen finns redo för upphämtning och vilka tider som gäller för upphämtning.
OBS! Vi har ej möjlighet att lämna ut beställningar precis efter beställningen gjorts!

Fri Frakt
Vid köp av produkter över 600kr (upp till 20kg, och om måtten håller sig under DB Schenker's maxmått) erbjuder vi gratis frakt i Sverige med fraktalternativet DB Schenker. Du betalar då inget för frakten. Överstiger vikten av beställningen 20kg måste sändningen skickas med ett alternativt fraktsätt, och då gäller ej fri frakt.

OBS! Erbjudandet om Fri frakt vid köp över 600 kr gäller ej vid rea (t.ex Black Week).

Ej utlösta sändningar
I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställd försändelse debiteras kunden kostnad för motsvarande frakt (tur och retur), samt en hanteringsavgift på 500 kronor.

Betalningsalternativ i Sverige

Klarna Faktura

Vi erbjuder till alla våra kunder som passerar en enkel kreditkontroll 14 dagars faktura. Kreditkontrollen görs i samband med att köpet slutförs i kassan, och resultat visas direkt. Maxbelopp bestäms av vår samarbetspartner Klarna. Frågor gällande eventuella kreditupplysningar, kredittak, påminnelser med mera tas direkt med dem. Du hittar deras kontaktuppgifter på deras hemsida.

Klarna Kortbetalning

Med kortbetalning betalar du inga extra avgifter och pengarna dras direkt från ditt kort när du genomfört din beställning. I det fall du avbeställer en beställning så återbetalas pengarna till det kort som användes vid det ursprungliga köpet.

Swish

Med Swish kan du snabbt och enkelt betala för din order. Pengarna dras i samband med att du godkänner transaktionen.

Betalningsalternativ utanför Sverige

PayPal Express Checkout (för privatkunder)

Betalning sker enkelt och säkert med PayPal. Även om du inte har ett PayPal-konto sedan tidigare kan du ändå snabbt göra transaktionen via PayPal. PayPal samarbetar med VISA, MasterCard, American Express samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar; Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

PayPal håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D Secure-teknik.

Wire-Transfer

Med Wire-transfer betalning skickar vi över en faktura till dig efter du har lagt din beställning. På denna faktura finns våra internationella betalningsuppgifter. Du fyller i dessa uppgifter i din bank och genomför betalningen där.