Frågor? Kontakta oss på 08-39 11 77 / [email protected]

Om oss

Hypersports Paintball & Event Sweden AB

Org.nr: 556574-9339

Adress: Mårbackagatan 31
123 43 Farsta

Vårt Swishnummer: 1236034227


Historia
 
Hypersports  startades 1999 och har sedan dess vart aktiv inom den Svenska  Paintballscenen. Det hela började i den paintballbutik vi hade i  Enskede, Stockholm. Denna uppfyllde sitt syfte, men efter många år i en  för liten lokal togs i Januari 2012 beslutet att flytta verksamheten  till Farsta, Stockholm - där vi till denna dag har vårt kontor och  butik. Butiken är sedan dess utan tvekan Sveriges största och mest  välsorterade inom paintball.

Sedan tidigt 2000-tal har vi även  haft en väl fungerande postorder-verksamhet med många nöjda kunder över  hela landet. Vårt sortiment består av alla de populära märkena som finns  inom paintball, och även några egentillverkade produkter under som  säljs under vårt egna varumärke.

Hypersports sysslar dock inte  bara med försäljning av paintball-artiklar. Vi har utöver vår butik  Stockholms största utomhus, och inomhusbana. Med dessa två verksamheter  inom företaget kan vi erbjuda en komplett lösning för alla dem som bor  eller vistas i Stockholm när det kommer till deras paintballbehov. Vår  inomhusbana ligger i samma byggnad som vår butik samt kontor, medan vår  utomhusbana ligger i Haninge utanför Stockholm.

Ide & Vision
Våran  grundidé och vision är enkel. Vi vill främja paintball, synnerhet i  Sverige, och erbjuda en komplett upplevelse inom paintballvärlden.  Därför har vi satsat stenhårt på att göra ett avtryck inom den svenska  paintballmarknaden. Vi jobbar för att varumärket Hypersports skall  förknippas med låga priser, bra kvalité och utmärkt service.

Vi  på Hypersports strävar även för att ha den bästa kvalitén på produkter.  Därför säljer vi bara den utrustningen vi vet fungerar och som håller  bra kvalité. Som kund så vet vi att det inte är roligt att köpa  produkter som går sönder. Det är inte bara kvalité på produkter vi är  ute efter, vi försöker också vara bäst när det gäller köpupplevelsen och  kundsupport.

Hypersports samarbetar med andra organisationer
Hypersports har under åren varit med och sponsrat flera stora tävlingar och donerat stora summor till välgörenhet.