Prismatchning

Har du hittat en produkt till lägre pris hos någon annan butik? Då kan du alltid ge oss chansen att matcha priset. Gå in på produkten du är intresserad av och tryck på länken "PRISMATCH" ovanför Köp Knappen, så tas du till vårt kontaktformulär. Skicka in länken till produkten som du hittat billigare, så gör vi vårat bästa för att matcha priset du hittat.

Vi matchar gärna alla sorters priser men tänk på att butiker utomlands kan ha andra moms/skatt regler som vi får ta hänsyn till.

Du behöver fylla i din email adress och en länk till samma produkt som säljs billigare för att vi ska kunna kontrollera detta och kontakta dig när det är klart.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att matcha alla normala priser men som ni säkert förstår kommer det finnas enstaka priser som är på kampanj, lock priser, från utlandet osv som vi inte kommer kunna matcha. Men prova alltid så ger vi er svar så fort vi kan

Obs! När vi matchar priser gäller inte vårt erbjudande om fri frakt vid köp över 600 kr!

Det finns två krav för att vi ska kunna göra en prismatchning.
  1. Det ska vara exakt samma produkt.
  2. Produkten ska finnas i lager hos den butik där vi ska matcha priset.
Viktigt att veta är också att alla prismatchningar görs av vår personal innan köp. Så vi gör inga matchningar i efterhand.
Tyvärr kan vi inte garantera att vi alltid kan matcha andra butikers priser, då priser kan bero på allt möjligt: utförsäljning, konkurslager, valutaförändringar och mycket mer, men självklart gör vi allt vi kan för att matcha priset.