DYE DSR+ Silver Night (Black/Silver Dust) / .68 Kaliber

 • 12 999 kr

DSR+ tar den tidigare mästerskapsvinnande plattformen och tillämpar nya och förbättrade funktioner för att ge dig en ännu bättre markör!


Dela
Artikelnummer: 4428

Den nya DYE DSR+ är här för en repris. Den nya och förbättrade DSR+ har förfinats för dagens krav, från den nyare spelaren som vill ha proffsprestanda till den inbitne turneringsspelaren, och erbjuder klassledande, oöverträffad dominans för ökad konkurrenskraft och mer kul på paintballplanen. Oavsett om det handlar om att träffa vänner på den lokala planen eller om en övertidspoäng för att gå vidare till finalen i en mästerskapsmatch, kommer DSR+ alltid att prestera när det gäller som mest.

DSR+ tar allt från den tidigare mästerskapsvinnande plattformen och tillämpar nya och förbättrade precisionskonstruerade funktioner och förbättringar i hela markören för prestanda på nästa nivå. Några av de utmärkande egenskaperna i den stjärnspäckade uppställningen är det nydesignade ARC+ Boltsystemet med klassens bästa effektivitet och konsekvens från skott till skott, den nya Flex SFR-magneten med luftflödeskontroll för individuell inställning av skottsignatur, den nya Edge2 Trigger med platt design, den nya snabbvridbara låsknappen för batterilocket för snabb och enkel verktygslös batteriåtkomst, den nya Leverlock Clamping Feedneck för enkel justering och nytt greppavstånd för att passa varje spelares greppstil, tillsammans med en ny, aggressiv kroppsdesign.

Utvecklingen fortsätter med DYE:s ständiga utveckling och förbättring av markörtekniken. DSR+ är den nya och erfarna spelarens val för en förtroendeingivande, lätt, kompakt och effektiv maskin som håller dig ute på planen hela dagen och presterar mot alla motståndare du stöter på. Den nya DYE DSR+ är tuff på insidan och utsidan och återvänder ännu en gång för att överträffa och överleva konkurrensen.

Överblick av funktioner:

 • ARC+ bolt system
 • Flex-bolt
 • Snabbkopplingsbult
 • Flex SFR solenoid
 • Edge2 avtryckare
 • Spaklås för fastspänning Matarhals
 • Verktygslös batteritillgång
 • MOS-operativsystem
 • Joystick för kontroll
 • Ökad frigång för grepp
 • Klibbiga grepp
 • Ultralite 45-ram
 • Hyper 6 Regulator
 • UL Trucam flygplats
 • Gas-Thru
 • Freewire-kontakt
 • 4:e generationens ögonrör
 • Färgkodade O-ringar
 • Kärnfat
 • Design med låg profil
 • Fodral av hårt skum

Detalj specifikationer:

ARC+ BOLT SYSTEM

Den nydesignade och uppdaterade ARC+ Bolt är DYE:s banbrytande motor som levererar topprestanda i ett robust och tillförlitligt paket. ARC+ Bolt-systemets extremt jämna och tysta skott, klassledande effektivitet, förbättrade skottkonsistens från skott till skott och otroligt enkla service är slutresultatet av exakt konstruktion och omdesignade ventilportar. Optimerade flödesvägar, oberoende ventilstyrning, avstängning av lufttillförseln och nästan ingen kammarexpansion är alla avgörande för ARC+ Bolts lufteffektivitet. Den kontrollerade bultaccelerationen, luftfjädern, stötdämparna och det extremt låga arbetstrycket ger ett mjukt, tyst och exakt skott som är extremt skonsamt mot lacken.

FLEX BOLT

Den beprövade Flex Bolten med mjuk spets säkerställer att den mest ömtåliga färgen försiktigt förs genom öppningen och skyddar oregelbundet formad färg från att klippas. Den flacka designen med mjuk spets gör att det inte blir något bakslag eller brottmotstånd.

QUICK RELEASE BOLT

Ett enkelt tryckknappssystem med snabbkoppling som gör att spelaren kan ta bort och sätta tillbaka ARC+ bultsatsen på några sekunder för snabb och enkel service. Standardunderhåll har aldrig varit enklare eller mer lättillgängligt. Dessutom är det här robusta grindsystemet luftlåst för att förhindra oavsiktlig frigöring av bulten och håller säkert bulten på plats under tryck.

FLEX SFR SOLENOID

Med den nya Flex SFR-solenoiden kan du skräddarsy luftflödeskontrollen för individuella spelares preferenser för skottsignatur. Detta gör att spelaren kan göra skottet så mjukt som möjligt eller få en skarp, positiv återkoppling. Spaken för flödeskontroll är lättåtkomlig under greppet och kan enkelt vridas åt vänster eller höger för att justeras till din ideala skottsignatur.

EDGE2 TRIGGER

Den nya Edge2-avtryckaren har en design med platta ytor som är beprövad av tävlingsskyttar i världsklass. De förskjutna parallella ytorna ger en lägre placering av avtryckaren, vilket skapar större hävstångseffekt. Mitt- och spetspunkterna ger positiva kontaktpunkter för ökad avtryckarkonsistens och positiv feedback mot fingrarna. Optimal inställning, oslagbar hastighet, reaktionstid och ultimat avtryckarkontroll finns i den nya Edge2 Trigger.

LEVERLOCK CLAMPING FEEDNECK

Ny, justerbar Leverlock Clamping Feedneck helt i metall låser fast lastaren på ett säkert sätt för en kompakt och låg profil.

TOOL-LESS BATTERY ACCESS

Nytt snabbvridande låsvred för batteriluckan ger extremt enkel åtkomst till batteriet utan verktyg och är inrymt i ett tåligt, kompakt och bekvämt frontgrepp.

MOS OPERATING SYSTEM

DSR+ drivs av DYE:s Method Operating System. MOS ger spelaren obegränsad tillgång till precisionsinställning och oöverträffad prestanda. Den 5-vägs joystickkontrollen och OLED-skärmen med hög kontrast ger ett intuitivt användargränssnitt. Den optimerade MOS-programmeringslogiken garanterar blixtsnabb svarstid, lång batteritid, precisionsinställning, dubbla spelarprofiler och träningslägen för att lagra dina exakta spelspecifikationer. Kommunikationen mellan ram och kropp underlättas genom Freewire Connector-stiften. Komprimeringsstift säkerställer en positiv anslutning mellan prestandadrivande hårdvara och MCU. DYE Freewire Connector-stiften eliminerar besvärlig kabeldragning och förbättrar servicevänligheten dramatiskt. DSR+ MOS-funktionen är verkligen avancerad prestanda i din handflata.

CONTROL JOYSTICK

5-vägs joystickkontroll med OLED-skärm med hög kontrast som ger ett intuitivt användargränssnitt.

INCREASED GRIP CLEARANCE

Ökat grepputrymme för att passa varje spelares greppstil.

STICKY GRIPS

Nya och mer hållbara omslutande Sticky Grips med mikrotextur som ger det ultimata greppet. En design med dubbel densitet ger total komfort och kontroll. En skruvkonstruktion med ett hållbart låssystem ger ett stadigt grepp och snabb åtkomst för service.

ULTRALITE 45 FRAME

Kulminationen av inflytande från toppspelare och progressiv teknik. UL 45 Frame är utformad speciellt för moderna dubbelfingeravtryckare och har en timglasform som är ergonomiskt utformad för att ge spelaren ultimat kontroll, komfort och prestanda för varje rörelse i spelet. UL 45 Frame i kombination med DYE:s berömda Sticky Grips ger ett säkert grepp för stabilitet och precision, samtidigt som det uppmuntrar till en hållbar, snabb avtryckarhastighet.

HYPER 6 REGULATOR

Den mest tillförlitliga, konsekventa och lättskötta regulatorn i spelet för att ge bästa möjliga spelupplevelse. Den senaste generationen av DYE:s pålitliga regulatorer är den mest tillförlitliga och konsekventa regulator som DYE hittills har tillverkat. Den har en effektiv luftflödesväg och konsekvent kolvrörelse, tillsammans med en enda spiralfjäder och topplastmontering för bättre åtkomst till alla o-ringar och enklare service. Hyper 6 har en integrerad tryckavlastning för att säkerställa att ingen luft fångas i markören vid avgasning.

UL TRUCAM AIRPORT

Ett snyggt, kompakt och balanserat kamsystem med ny XL ASA-spak för enklare användning. Nu med en lättvriden, extra stor on/off-spak med glidfria draglober kan det inte bli enklare att gasa DSR+. Den försänkta spaken skyddar mot oavsiktlig avgasning av systemet. UL TruCam Airport är integrerad med Hyper 6 Regulator i en förenklad hanteringspatron som är lätt att serva och som ger ett oerhört effektivt luftflöde.

GAS-THRU

En direkt luftpassage förbättrar ergonomi och prestanda. Inga rör, slangar eller komplexa dragningar finns på DSR+. Byt skjuthand i trånga situationer med lätthet och komfort.

FREEWIRE CONNECTOR

Snabbkoppling med kontaktplattor för att eliminera besvärlig kabeldragning och förbättra servicevänligheten. Skyddad anslutning för att förhindra vatteninträngning.

4TH GEN EYE PIPE

DYE:s patenterade 4:e generationens ögonrörssystem med självrengörande funktion för skydd mot tuffa miljöer, förhindrar dubbelmatning och att färg hackas sönder. Uppdaterat med geometri i bakstycket och oberoende spärrar som är utformade för att klara ett brett spektrum av färgstorlekar, inklusive extremt små färger. 4:e generationens ögonrör skyddar anti-chop-ögonsystemet från smuts och trasig färg. Det tjocka, slitstarka polykarbonatröret torkas rent av bultspetsens o-ring vid varje cykel, vilket skapar en självrengörande funktion som säkerställer att ögonen alltid övervakar slutstycket. Din markör förblir skyddad från tuffa miljöer, vilket eliminerar permanent slitage på slutstycket som försämrar prestandan. Den nya formen på de oberoende bladfjäderspärrarna är integrerade i ögonröret och förhindrar dubbelmatning och hackad färg, samtidigt som de eliminerar behovet av skrymmande yttre ögonplattor som finns på andra markörer.

COLORED CODED O-RINGS

Utvecklat av DYE och utformad för att snabbt kunna identifiera o-ringar vid underhåll.

CORE BARREL

Den 14" långa, tvådelade DYE Core-pipan levereras med DYE:s beprövade ventilationshålsmönster i den karakteristiska steady port-spetsen och Core-kontroll tillbaka med en inre borrning som bearbetats och färdigställts enligt extrema toleransspecifikationer. Den självjusterande tvådelade konstruktionen säkerställer korrekt centrerad montering mellan kontrollhål och steady port-spets. Denna kombination av precisionskomponenter ger ett extremt tyst skott, överlägsen precision och oslagbar prestanda. Kompatibel med alla DYE pipor och markörer.

LOWPROFILE DESIGN

Ny lätt och aggressiv design som kommer i en mängd olika anodiserade utföranden, vilket representerar den högsta nivån av konstnärlighet inom paintballmarkörer. Kroppskonstruktion helt i aluminium utan exponerade skruvar eller ögonplattor.

HARD FOAM CASE

EVA-skumfoder för säkert skydd av DSR+. DYE Slick Lube, mini o-ringssats, snabbstartsguide, DYE Core insexnyckelsats och barrel sock ingår i markören.