Umarex T4E TP 50 COMPACT PISTOL / .50 Kaliber

  • 1 599 kr
  • 1 099 kr

En kompakt variant av Umarex's framgångsrika TP 50 (HDP 50), som kombinerar styrkorna hos den intuitiva markören i ett diskret och litet format.

Dela
Artikelnummer: 3837

Den kompakta versionen av Umarex's framgångsrika Tactical Pistol 50 (HDP 50) kombinerar styrkorna hos den intuitiva markören i ett diskret och utrymmesbesparande hölje.

OBS! Enligt svensk lag får denna paintballmarkör endast användas till paintballspel och målskytte.
Markören ska därmed endast laddas med för paintballspel och målskytte ändamålsenliga kulor.


En särskilt hög grad av driftsäkerhet och driftberedskap är resultatet av den omedelbart tillgängliga formen, den automatiska utlösningssäkerheten och Quick-Piercing System. Detta gör att den framdrivande 8 g CO₂-kapseln kan sättas in utan att sticka hål direkt. Endast ett lätt tryck på botten av greppet aktiverar kapseln. På så sätt förhindrar systemet tryckförlust under lagring.

Samtidigt fungerar det generöst tilltagna avtryckarskyddet som ett lock för det interna 4-skotts rörmagasinet.

Passar med all T4E ammo i .50 kaliber (gummikulor).

När det kommer till paintballkulor rekommenderar Umarex att du använder Markingballs (MAB) eller Chalkballs (CKB). När man använder klassiska gelatinbaserade paintballs, enligt konstruktionen, är det större sannolikhet att bollen spricker vid matning eller i pipan.

OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

Tekniska specifikationer

Kaliber
.50
Energinivå (E₀)
< 7.5 J
Magasin kapacitet
4 skott
Skott kapacitet
12 skott
Drivmedel
1x 8g Kolsyrepatron (CO₂)
Avtryckare
Double Action Only
Säkerhet
Automatic Trigger Safety
Längd
183mm
Vikt
585g