Umarex T4E GLOCK 17 Gen5 Black / .43 Kaliber

  • 3 599 kr
  • 3 499 kr

Paintball världens första officiellt licensierade Glock T4E pistol från Umarex. En perfekt Glock replika i .43 kaliber format.

KÖP TILL

Dela
Artikelnummer: 2916

Paint. Compete. Perform. 

Detta är Umarex's slogan för den första officielt licenserade GLOCK paintball pistolen! Paintball spelare kan nu uppleva perfektionen av en .43 kaliber GLOCK replika!

Den här helt nya markören är en autentisk motsvarighet till GLOCK 17 Gen5 och är kompatibel med hela linjen av GLOCK tillbehör. Tillverkad i Tyskland av material av högsta kvalitet, kommer denna kolsyredrivna markör att vara en succé i varje match, och är perfekt för magfed spelare.


OBS! Enligt svensk lag får denna paintballmarkör endast användas till paintballspel och målskytte.
Markören ska därmed endast laddas med för paintballspel och målskytte ändamålsenliga kulor.


Paint. GLOCK 17 Gen5 T4E är optimerad för att uppfylla alla krav från ambitiösa tävlingsmänniskor, oavsett om den används som reservmarkör eller endast i pistolläge under MagFed paintball. 8-skottsmagasinet, som rymmer både markerings- och chalkball i kaliber .43 paintball, har även plats för en 12-grams CO₂-patron som kan bytas ut utan verktyg på några sekunder på fältet. Rutinmässig hantering och intuitiv användning är avgörande för precisionen.

Markören GLOCK 17 Gen5 T4E har exakta mått och ger dig en välbekant hantering och låter operatörerna välja bland ett brett utbud av tillbehör och tillbehör på marknaden för GLOCK:s motsvarighet för skarpskjutning. Ett magasin med snabb genomborrning finns som extra tillbehör. När du behöver en ny patron sätter du bara i den och genomborrar den med ett lätt slag i botten av magasinet.

Konkurrera. Med sin CNC-maskinerade aluminiumslida (AW 7075), kraftfulla blowback och förstklassiga utförande gör den här markören en bra figur tillsammans med 9 mm Luger-originalet. Gen5-typiska funktioner som den ambidextrala diabasstoppspaken, de främre räfflorna, den vändbara magasinutlösaren och avtryckarsäkringen bidrar till ett autentiskt utseende och säkerställer bra hantering.

Polymerramen har plats för originalbackstraps, baksiktet är kompatibelt med olika delar av GLOCK:s tillbehörsmarknad, och extremt snäva tillverkningstoleranser garanterar en säker passform i de flesta standardhölster från tillverkare som Blackhawk, Safariland och GLOCK.

Utförande. GLOCK 17 Gen5 T4E sätter nya standarder för markörer och spelare. Dess överlägsna prestanda är resultatet av ett noggrant utvecklingsarbete och precisionstillverkning enligt våra rigorösa kvalitetsstandarder - Made in Germany.

Som ett resultat levererar GLOCK 17 Gen5 T4E samma enastående prestanda på fältet som brottsbekämpande myndigheter över hela världen förlitar sig på från livstidsversionen av denna framgångsrika pistol.

OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

Tekniska specifikationer:

Kaliber
.43
Mag kapacitet
8 rounds
Energy level (E₀)
< 5,0 J
Shot capacity
40
Power Source
1x 12 g CO₂
Trigger
Single Action
Safety
Automatic Trigger Safety
Length
202 mm
Weight
703 g
Holster type
A