Umarex T4E GLOCK 17 Gen5 Black / .43 Kaliber

  • 3 599 kr
  • 3 449 kr

Världens första officiellt licensierade Glock T4E pistol från Umarex avsedd för .43 kaliber ammo. En perfekt Glock replika!


KÖP TILL

Dela
Artikelnummer: 2916

Den här helt nya markören är en autentisk motsvarighet till GLOCK 17 Gen5 och är kompatibel med hela linjen av GLOCK tillbehör. Tillverkad i Tyskland av material av högsta kvalitet, kommer denna kolsyredrivna markör att vara en succé i varje match, och är perfekt för målskytte.

OBS! Markören är ej avsedd för att användas med paintballkulor, och vi rekommenderar därför att endast använda .43 kaliber boll avsedd för målskytte.

OBS! Enligt svensk lag får denna paintballmarkör endast användas till paintballspel och målskytte.
Markören ska därmed endast laddas med för paintballspel och målskytte ändamålsenliga kulor.


Markören GLOCK 17 Gen5 T4E har exakta mått och ger dig en välbekant hantering och låter operatörerna välja bland ett brett utbud av tillbehör och tillbehör på marknaden för GLOCK:s motsvarighet för skarpskjutning. Ett magasin med snabb genomborrning finns som extra tillbehör. När du behöver en ny patron sätter du bara i den och genomborrar den med ett lätt slag i botten av magasinet.

Konkurrera. Med sin CNC-maskinerade aluminiumslida (AW 7075), kraftfulla blowback och förstklassiga utförande gör den här markören en bra figur tillsammans med 9 mm Luger-originalet. Gen5-typiska funktioner som den ambidextrala diabasstoppspaken, de främre räfflorna, den vändbara magasinutlösaren och avtryckarsäkringen bidrar till ett autentiskt utseende och säkerställer bra hantering.

Polymerramen har plats för originalbackstraps, baksiktet är kompatibelt med olika delar av GLOCK:s tillbehörsmarknad, och extremt snäva tillverkningstoleranser garanterar en säker passform i de flesta standardhölster från tillverkare som Blackhawk, Safariland och GLOCK.

OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

Tekniska specifikationer:

Kaliber

.43

Mag kapacitet

8 rounds

Energy level (E₀)

< 5,0 J

Shot capacity

40

Power Source

1x 12 g CO₂

Trigger

Single Action

Safety

Automatic Trigger Safety

Length

202 mm

Weight

703 g

Holster type

A