Har du frågor, funderingar eller helt enkelt vill ansöka om att öppna ett parkkonto? Kontakta oss direkt på sales@hypersports.se

Funderar du på att starta din egna paintballpark, eller rent utav redan driver en men letar efter rätt leverantör? Då har du kommit rätt. Vi förser nämligen Sveriges största paintballparker med boll, markörer, luftflaskor, kompressorer, overaller och övrig parkutrustning.
Med över 20 års gemensam erfarenhet inom paintball vet vi vad som krävs för att driva en framgångsrik paintballpark. Framförallt vet vi vilken utrustning som passar just er bäst.

Som parkägare får du tillgång till kraftigt rabatterade priser på boll, och all utrustning som hör parken till. Vi skräddarsyr även paintballpaket till dem som vill starta upp en paintballpark. Det är dock inte bara Sveriges bästa priser som gör oss till ett utmärkt val för just dina leveranser. Eftersom vi samtidigt driver en av Sveriges största paintballparker så finns det massor med tips som vi mer än gärna delar av oss med, efter många år i branchen vet vi vad man bör tänka på.

Efter sedvanlig kreditprövning kan vi erbjuda er verksamhet en kredit upp till 30 dagar. Att samarbeta med oss slutar dock inte bara med produkter och tips, vi gör även vårt bästa att involvera våra samarbetspartners i sociala medier, på hemsidan och på andra ställen där vi syns och hörs. Detta är ett utmärkt sätt att nå ut till nya kunder.