Games2U Hoppborg Disco Dome

  • 43 995 kr
  • 41 245 kr

Hoppborgen som även är ett uppblåsbart diskotek! Disco ljus och högtalare kan monteras på insidan för ett riktigt disco!

Längd: 6 m
Bredd: 4.8 m
Höjd: 4 m
Vikt: 120 kg
Dela
Artikelnummer: 623

En spännande och underhållande Hoppborg: Disco Dome! Dessa uppblåsbara studsande diskotek förvånar och imponerar alla som ser dem. Disco Dome hoppborgar är en riktigt iögonfallande produkt, och tillverkaren har förfinat det fantastiska bubbeleffektskal som ger en ny dimension till alla uppblåsbara hoppborgar.

Disco Dome hoppborgen kommer med ett färgglatt tak, med en regnbåge av toner, och de dansande människorna runt basens omkrets som helt enkelt är fantastisk.

Väl inne är det en upplevelse som inte liknar någon annan uppblåsbar hoppborg som någonsin tillverkats. Lamporna släpper ut ljusa färgstrålar, snurrar runt insidan av kupolen som reflekteras från bubbelväggarna. Musiken kan vara så hög eller så tyst som du bestämmer, men när den höjs till max och ljusen följer musikens takt är det ett bra ställe att vara på när du studsar runt, tränar och har kul med vänner alla på samma gång.

Discodomens smarta och raffinerade design använder sig av tekniker som tillverkaren har förfinat över åren, vilket innebär att hela enheten förhindrar vatten från att tränga in i taket och väggarna. Den medföljande studskupolen är designad för att förses med discolampor och högtalare för musik, så att barn har sitt eget uppblåsbara studsande disco! Alla kablar är säkert ur vägen för användarna, i en täckt sektion på baksidan av hoppborgen. Barnen kan inte heller röra högtalarna.

OBS! Ljus & Högtalare ingår ej!

Specifikationer

Längd
6 m
Bredd
4.8 m
Höjd
4 m
Vikt
120 kg


Max antal användare

Upp till 1 m
12 personer
Upp till 1.25 m
 9 personer
Upp till 1.5 m
7 personer
Upp till 1.8 m
6 personer