GOG Freak XL Barrel Front Spiral Ported (AA) 16"

  • 909 kr

Utöka mångsidigheten hos ditt Freak Barrel System med en ny Freak Front. Freak® XL-pipan använder hela 8-tums inserts för att ge maximal effektivitet och konsis

Dela
Artikelnummer: 3487

Utöka mångsidigheten hos ditt Freak Barrel System med en ny Freak Front. Freak® XL-pipan använder hela 8-tums inserts för att ge maximal effektivitet och konsistens för alla markörer.

Freak XL Tip "All American Style" erbjuder hög kvalitet i kombination med en tidlös design.

Vinnarnas val, det finns en anledning till varför den spiralportade designen tog namnet All American.

(Ej kompatibla med "klassiska" Freak tillbehör)

Det dubbla spiralporterande mönstret på All American-fronten var en omedelbar klassiker när den släpptes 1989, och har använts av världsmästerskapsvinnande professionella team sedan dess. Med en spegelslät precisionsslipad interiör och spiralformad portning utjämnar All American Freak Front lufttrycket bakom bollen samtidigt som den omgivande luften sprids framför bollen för att minimera motstånd och minimera turbulens. Ytarean på portningshålen är lika med ytluften i cylinderöppningen, vilket gör att paintballen kan accelerera med minimal deformation till den främre ytan. Spiralporten ger en liten rotation på bollen för att stabilisera den under flygning.