Umarex T4E TP 50 Gen2 Pistol / .50 Kaliber (PRE-ORDER)

  • 1 149 kr

Den robusta Tactical Pistol (TP) 50 Gen2 är en kraftfull markör för MagFed paintball! Förboka din idag!

Dela
Artikelnummer: 4301

Den robusta Tactical Pistol (TP) 50 Gen2 är en kraftfull markör för MagFed paintballsport som utmärker sig genom sin tillförlitlighet och höga mynningsenergi. Den andra generationens version av den beprövade TP 50 har optimerats i design och funktion för överlägsen prestanda och driftberedskap.

De viktigaste funktionerna i denna uppdatering inkluderar en optimerad greppstruktur, ett fiberoptiskt sikte med hög kontrast och ett innovativt verktygsfritt Quick-Piercing System med integrerad tryckavlastning. Den 12 g CO₂-kapsel som finns i handtaget genomborras endast vid behov, och det räcker med ett lätt slag i botten av handtaget. På så sätt garanteras användarna fulla kapslar och kan vara säkra på bästa prestanda även efter långa förvaringsperioder. En tryckindikator som syns och känns tydligt visar om markören är redo för användning. Eventuellt kvarvarande tryck frigörs enkelt och säkert med ett kvarts varv på skruven längst ner på greppet.

De sex rundkulorna laddas i rörmagasinet under pipan. Intuitivt placerade funktionselement och en intelligent design garanterar säker hantering i alla situationer.

Avtryckarsäkringen förhindrar oavsiktlig avfyrning, och Picatinny-skenan under pipan kan rymma ytterligare tillbehör. T4E TP 50 Gen2 är också helt kompatibel med de många befintliga T4E-tillbehören.

Lämplig för alla kal. .50 T4E rundkulor

För användning som paintballmarkör rekommenderar vi att du använder våra Markingballs (MAB) eller Chalkballs (CKB). Vid användning av klassiska gelatinbaserade paintballkulor är det enligt konstruktionen större sannolikhet att kulorna spricker vid matning eller i pipan.