Umarex T4E Heckler & Koch HK416 Semi-Auto / .43 Kaliber

  • 10 999 kr
  • 7 999 kr

T4E HK416, en paintballmarkör framtagen av Umarex avsedd för vapen träning. Passar perfekt till prickskytte med gummikulor.

Dela
Artikelnummer: 2972

Den enorma likheten mellan HK 416 T4E och originalet syns med ett ögonkast: dimensionerna och arbetssättet – lastning, frigöring av säkerheten och avfyring – är desamma. Geväret helt i metall väger hela 3000 g.

Denna markör avfyrar gummibollar, kalkkulor och markeringsbollar av kaliber .43. Magasinet rymmer 14 skott tillsammans med 12 g CO₂-kapseln, som levererar en energi på upp till sju joule. En del av gasen återförs för att simulera en realistisk rekyl. Quadrail-systemet låter dig även montera andra sikthjälpmedel och tillbehör.

Passar alla T4E Roundballs i kal. .43.

För användning som paintballmarkör rekommenderar Umarex att du använder deras Markingballs (MAB) eller Chalkballs (CKB). När man använder klassiska gelatinbaserade paintballs, enligt konstruktionen, är det större sannolikhet att kulor spricker vid matning eller i tunnan.

OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

Teknisk data

Kaliber
.43
Energi nivå (E₀)
< 7.5 J
Magasin kapacitet
14 skott
Skott kapacitet
40 skott
Kraftkälla
1x 12g Kolsyrepatron
Trigger
Single Action
Säkerhet
Fire Selector
Längd
805 mm
Vikt
3016 g