Dynamic Sports First Strike T15 Power Tube 2.1 / Upgrade Bolt Sleeve AC

 • 1 699 kr

Power tube uppgradering till First Strike T15 markörer. Tillverkad i ett stycke vilket ger markören mer pålitlig prestanda.


Dela
Artikelnummer: 3954

Dynamic Sports Gear T15 Power Tube i den förbättrade 2.1-versionen!

Dynamic Sports Gear T15 Power Tube tar nästa steg med version 2.1. Den här nya versionen är gjord för att vara kompatibel med alla First Strike T15 markörer, från generationer 2 till 5. Det är en uppgraderings bolt sleeve som tillverkades av en enda del och därmed ger några fler bekvämligheter utöver ökad markörprestanda.

DSG T15 Power Tube har en främre gänga för att skruva in pipor. Hylsan finns med antingen A5- eller Cocker-gänga. Det betyder att nästan alla standard pipor nu kan användas med T15, såsom Carmatech Nemesis-pipor, Hammerhead-pipor, Smart Parts Freak Sets och alla andra pipor med standardgängor. Bajonettlåset är utelämnat.

En annan fördel är att pipor nu sitter stadigt i mottagaren. T15-användare känner ofta till problemet att pipan ibland vinglar lite i markörhuset. Ibland var man tvungen att dra åt fästskruven för cylindern på T15 väldigt hårt, och även det hjälpte inte alltid. Den nya generation 5-modellen kunde bara ge en liten förbättring här, men kunde inte helt eliminera det kända problemet. Så Dynamic Sports Gear Power Tube för First Strike T15-markören är och förblir den enda riktigt bra lösningen på detta problem.

Det högkvalitativa, finslipade aluminiummaterialet är designat för maximal hållbarhet och har en hårdanodiserad, cyanblå finish. Den blå färgen valdes medvetet för att göra komponenten tydligt igenkännbar som en trimdel och, till skillnad från den tidigare gyllene modellen, även för att vara tydligt igenkännbar som version 2.0. Eftersom det är inuti fodralet kan du inte se något av det iögonfallande utseendet från utsidan.

Dynamic Sports Gear T15 Power Tube 2.1 kan göra det

DSG har förbättrat följande punkter i sin 2.1-version av T15 Power Tube.

1. Ventilstiftets hål justerades om för att motverka de stora designrelaterade toleranserna hos T15 (i den tidigare modellen hade cirka 10 % av markörerna kontaktpunkter).

2. Det tunnväggiga hålet i recock-skruven har nu ersatts av en triangulär fräsning som inte bara är stabilare, utan också säkerställer att den frästa ytan nu passar till 100% exakt i området för det övre grenröret.

3. Istället för en enda bakre lockguide erbjuder den nya T15 Power Tube 2.1 nu 3 guider. Dels som ett alternativ om en styrning bryter ut, vilket tyvärr kan ske snabbt på T15:an om man öppnar höljet medan det är fastklämt. Även som förberedelse för nya Dynamic Sports Gear T15 Justerbar Rear Cap med 3 fästpunkter, som bättre fördelar krafterna som uppstår och därmed gör systemet mer hållbart. Dessutom kommer den nya bakre kåpan att ha en skruv med vilken fjäderspänningen kan finjusteras.

4. Nytt färgschema - blå glansanodiserad - för att tydligt identifiera produkten som en 2.1 generations trimdel.

Naturligtvis har alla funktioner i den tidigare modellen också antagits en-till-en. Du får alltså samma funktioner som den första modellen plus de andra förbättringarna som nämns ovan.

Prestandauppgraderingen

Tester med nya DSG 2.1 Power Tube har också visat att markören fungerar mer lufteffektivt och konsekvent efter installationen. På grund av tillbehörets extremt goda passnoggrannhet har alla komponenter i bulten betydligt mindre spel än i seriekomponenten. Detta gör att O-ringarna tätar mycket bättre och att luft inte längre går förlorad i onödiga hål. I testerna kunde ytterligare 2,5 magasin avfyras från en normal 200 bars flaska med en fyllnadsvolym på 0,2L. Det motsvarar 50 fler skott från en enda flaska.

T15-spelare vet om markörens känslighet för väder. Beroende på utetemperaturen måste Re-Cock-skruven i området för utlösningsenheten ställas in och justeras om och om igen på standardmodellen. Även det har kommit till ett slut med den nya DSG T15 Power Tube. Du kan inte bara reglera Re-Cock-skruven rejält, utan markören fungerar nästan konstant i alla väderförhållanden tack vare det nya kraftröret med mycket låg grundinställning. Detta är också en anledning till att spara luft.

En sista egenskap är det mer konstanta skottmönstret. På grund av den förbättrade passformen i området för bultens O-ringar, fungerar T15 mer konsekvent efter installationen och det finns färre FPS-fluktuationer. Detta förbättrar skottmönster och prestanda.

Specifikationer om Dynamic Sports Gear T15 Power Tube 2.1:

 • Optimerat ventilstifthål jämfört med den tidigare versionen (löser alla problem med version 1.0 och 2.0)
 • Reviderad design av Recock skruvfräsning i triangelformad design
 • 3 guider / kontaktpunkter för den bakre kåpan, vilket gör den betydligt mer hållbar
 • Förberedd för DSG T15 justerbar bakre lock (säljs separat)
 • Mer konsekvent fotograferingshastighet / FPS
 • Re-Cock skruv justerbar till nästan "noll" i alla väder
 • Bättre passform av de inre markörkomponenterna
 • CNC-bearbetad av högkvalitativt 6061 aluminiummaterial
 • Blå hårdanodiserad (yta) för ultralång livslängd
 • Markören är upp till 20 % mer lufteffektiv efter installation

Bultar och andra inre delar av markören ingår inte.