Planet Eclipse S63 Pro Barrel Starter Kit 14'' inkl. .689 Insert - Silver

  • 1 799 kr

Planet Eclipse's helt nya Shaft S63 Pro Barrel är en modulär pipa i 3 delar, med inserts för att justera bore storleken.


Dela
Artikelnummer: 4114

Planet Eclipse's helt nya Shaft S63 Pro Barrel är en modulär pipa i 3 delar. Designad att passa alla markörer som använder Autococker gängor.

Innehåller

  • Shaft S63 Autococker Barrel Back
  • Shaft S63 Barrel Tip
  • Shaft S63 PWR Insert (.689)

S63 Pro är det allra mest avancerade pipsystemet från Planet Eclipse! S63 Pro introducerar Eclipse PWR Inserts och 3-delad konstruktion, och erbjuder exceptionell skjutkonsistens, precision och kontroll. Kombinerat med sin aggressiva stil, reducerade ljudsignatur och klassledande flexibilitet, är S63 3-Piece Barrel System allt du någonsin behöver.

S63 Pro Barrel System-konstruktionen består av 3 huvudelement: I fronten finns en precisionskonstruerad spets för exceptionell noggrannhet, portad för en reducerad ljudsignatur och mikroslipad för ett så konsekvent skott som möjligt.

Därefter hjälper Eclipse PWR Bore Control Inserts, tillgängliga i en rad färgkodade bore storlekar för att passa varierande färgstorlekar och kvaliteter, till att minska sprängningar i pipan och belastningsfrakturer med sin kraftigt avfasade bakändöppning. Invändigt är den mikroslipad och polerad till högsta standard för konsistens och noggrannhet.

Slutligen, för att ge spelaren ultimat kontroll, har S63 Pro en taktil ryggsektion med en utbytbar gummihylsa som finns separat i 5 färger (svart, vit, brun, röd och blå). Dess PWR Insert-visningsportar och Autococker-snabbgängor gör insättning och borttagning av pipan, samt PWR Insert swap-outs, så snabbt och smärtfritt som möjligt.