DYE Performance Elbow Pads Dyecam Black/Cyan

  • 899 kr
  • 799 kr

DYE armbågsskydd är resultatet av år av spelarbetyg och omfattande produktforskning. Deras lätta airprene-kropp och integrerade koppformade EVA-skum, kuddar ärDela
Artikelnummer: 4440

DYE armbågsskydd är resultatet av år av spelarbetyg och omfattande produktforskning. Deras lätta airprene-kropp och integrerade koppformade EVA-skum, kuddar är förformade för att anpassa sig till fogens naturliga böjning, vilket ger bra komfort och flexibilitet.

Varje dyna kommer med en anpassad gelinsats som är mycket slagtålig och hjälper till att absorbera den råa kraften som skapas från intensiva rutschkanor och dyk.

Justerbara remmar gör att du kan dra åt armbågsdynan och hålla den på plats hela tiden. Integrerade glidhandskar på varje hand ger förstärkt handflatsskydd för att skydda dig från gräsbrännor och grus.

Sliderhandskens baksida har neoprenkompression för extra skydd på handryggen. Sliderhandskens placering hjälper också till att förhindra att armbågsdynan glider upp på armen och erbjuder obegränsad rörelse under spelet.