HK Army SABR Dust Pewter / .68 Kaliber

 • 1 999 kr

HK Army's nya paintballmarkör för nybörjare! SABR är en utmärkt markör för dig som vill prova på att spela paintball.


Dela
Artikelnummer: 3254

Den helt nya paintballmarkören SABR från HK Army skapades för att ge spelare en rolig upplevelse till ett lågt pris. Bestående av en rejält tålig aluminium kropp är SABR byggd för att tåla mycket stryk. Underhåll som behövs är minimalt, och görs väldigt lät med "Quick Release Delrin" bolten som kan avlägsnas inom några sekunder. En pipa på 12-tum ingår med SABR markören, så att du kan skjuta rakt och träffsäkert direkt när du plockar upp markören ur lådan. SABR använder Autococker gängor för pipan, så du kan uppgradera pipan vid ett senare tillfälle om du vill.

När man börjar spela paintball är det viktigt att hitta en ordentlig paintballmarkör som är pålitlig och kräver minimalt med underhåll. Du vill självklart inte gå till paintballbanan och sedan behöva sitta och meka med markören för att den inte fungerar ordentligt, eller tvingas att hyra och använda en gammal uthyrningsmarkör. SABR är markören som passar dig som nybörjare.

Det patenterade interna gasgenomgångsgreppet ger en mer ergonomisk känsla när man håller i SABR och gör markören mer strömlinjeformad. SABR Paintballmarkören har förmågan att använda antingen CO2 eller tryckluft, beroende på din budget för ett luftsystem och vad som finns tillgängligt vid ditt lokala fält. Att justera hastigheten på SABR är också mycket enkelt med tydliga markeringar på baksidan av markören med den medföljande insexnyckeln för att möta ditt fälts krav för FPS (feet per second). Den justerbara feed neck'en gör det möjligt att fästa magasin i alla storlekar och fästa dem ordentligt på toppen av markören.

En pippåse från HK Army med ett justerbart elastiskt band ingår för att möta paintballparkers säkerhetsregler. Ett litet kit med reservdelar, o-ringar och insexnycklar för underhåll av markören ingår också. Allt detta och mycket mer gör SABR till den ultimata paintballmarkören för nybörjare, som du alltid kan lita på vid paintball spel.

Fördelar

 • Quick Release Delrin bolt för enkel rengöring och underhåll
 • Portad/slipad 12-tums pipa i ett stycke för ökad precision (Bore storlek 0.685)
 • Semi-automatisk avfyring
 • Kompatibel med både CO2 och tryckluft
 • Dubbel fingeravtryckare med säkerhetsbrytare
 • Reserv O-ringar och insexnycklar
 • HK Army pippåse med justerbart elastiskt band
 • Justerbar feed neck för att säkerställa att magasinet är ordentligt fastsatt på toppen av markören
 • Patenterat internt gasgenomgångsgrepp ger en mer ergonomisk känsla när du skjuter
 • Enkelt justerbar chrono placerad på baksidan av markören med laserad +/- för att säkerställa att chrono är rätt justerad