DYE RIZE CZR Black/Grey / .68 Kaliber

 • 4 999 kr
 • 4 499 kr

RIZE CZR, en markör fullpackad med funktioner som normalt bara finns på avancerade markörer, till ett lägre pris.


Dela
Artikelnummer: 4415

DYE:s Rize CZR är fullpackad med funktioner som normalt bara finns på avancerade markörer. Med en 14-tums pipa med precision True Bore Core 2pc, beprövad Hyper 3 reg, DYE UL on/off-flygplats, DYE Lever Lock justerbar matarhals, nydesignad Ramp solenoid och ny Rize Fuse-bult får Rize CZR samma prestanda som en avancerad markör.

Dessutom är Rize CZR bekväm, exakt och har förmågan att skjuta bräcklig färg. UL 45-ramen, klistriga grepp med dubbel densitet, reg-hylsa utan glidning, justerbar aluminiumavtryckare och balanserad design med låg profil ger en nivå av kontroll och komfort som inte finns i de flesta markörer.

Att hålla din Rize CZR på toppnivå är enkelt och smidigt. Funktioner som de interna anti-chop-ögonen, den skruvbara bultdesignen, DYE:s patenterade självrengörande 4th Gen Eye Pipe och färgkodade o-ringar gör underhållet enkelt och gör att du kan vara ute på fältet längre. Rize CZR är konstruerad för topprestanda till ett rimligt pris.

Specifikationer

 • DYE Core 2 delar 14" pipa
 • DYE ON/off UL Air Port
 • DYE Spaklås justerbar klämning matarhals
 • Ögonsystem med brytstråle för anti-chop
 • 4th Gen Eye Pipe slutstyckssystem - självrengörande med integrerade kulspärrar
 • Patenterad spolventilteknik med säkringsbult
 • Ökat flöde med hyper 3 inline-regulator
 • DYE UL-avtryckare i aluminium
 • Ergonomisk UL Composite 45-ram
 • Sticky grepp med dubbeldensitetsinsprutning
 • Kontinuerlig 3-D konturerad kroppsdesign
 • LED-kretskort med 4 avfyrningslägen för turneringar och justerbar eldhastighet.
 • Lågt arbetstryck på 140 psi ger jämn och exakt prestanda
 • Ny och förbättrad solenoid ger hållbar och långvarig tillförlitlighet
 • Snabbkoppling för makroline slangar

Markören levereras med reservdelssats, DYE slick lube, barrel sock, verktyg och 9-voltsbatteri.

Tillämpliga funktionssymboler för RIZE CZR:

Ny och förbättrad solenoid ger hållbar, långvarig tillförlitlighet

Färgkodade o-ringar gör det enkelt att snabbt identifiera rätt o-ring när du utför underhåll på din markör.

4:e generationens eye-pipes i polykarbonat skyddar antichop-ögonsystemet från smuts och trasig färg och skapar ett självrengörande system som säkerställer att ögonen alltid övervakar slutstycket och kulfallet. Det sömlösa röret torkas rent av bultspetsens o-ring vid varje avfyringscykel.

Den justerbara kamlåsspaken gör att du kan låsa fast R-2™ Loader säkert på vapnet utan verktyg. DYE:s Lockdown-matningshals sitter lågt och tätt på markören och ser till att din Rotor™ håller låg profil tillsammans med resten av din utrustning.

UL-flygplatsen introducerades 2010 och har dramatiska kurvor och ett aggressivt utseende. Den är utformad för att vara så liten och lätt som möjligt. UL airport är ett balanserat kamspakssystem med en lättvriden av/på-knopp. När vredet är i låst läge tillförs luft till markören genom den linjära frontporten för maximal komfort och en strömlinjeformad design.

Rize CZR använder DYE:s patenterade ventildesign med sluten spole. Med optimerat luftflöde och förbättrad bulthastighet ger Rize CZR:s omdesignade Fuse-bult förbättrad lufteffektivitet, jämn precision, en smidig bultcykel och minimal rekyl.

Den beprövade Hyper-regulatorkonstruktionen har förbättrats avsevärt. Den här designen är snyggare, mindre och mer konsekvent och ger exakta steg för justering av lufttrycket. Vår nya shimsstack är mer responsiv och reagerar snabbare på tryckförändringar, vilket ger bättre flöde och snabbare respons.

Composite 45-ramen bygger på samma influenser och progressiva teknik som den innovativa UL-ramen, men använder en extremt slitstark nylon/glasfiberkomposit för oöverträffad tålighet. Timglasformen är ergonomiskt utformad för att ge spelaren full kontroll över markören. Det gör det också möjligt för spelarna att snabbt och enkelt trycka på avtryckaren. En integrerad LED-lampa för heads up-display varnar dig för markörens status utan att ta ögonen från spelet.

Det omslutande Sticky Grip™ ger ultimat grepp med en dubbeldensitetsdesign som ger bästa möjliga komfort och kontroll. De slitstarka sticky gripen ger ett extremt skydd för elektronik och batteri, men ger ändå snabb åtkomst för service.

Rize CZR har en av de lägsta profilerna på dagens marknad. Den är strömlinjeformad för en så konkurrenskraftig profil som möjligt. Med denna kompakta profil följer också dramatiska viktbesparingar.

 • Självjusterande konstruktion i 2 delar
 • Riktmärket för precisionspipor med hög noggrannhet.
 • Kompatibel med alla DYE-pipor
 • Steady port -DYE UL 8" spets
 • Den nya Core 14-tums pipan i två delar levereras med DYE:s beprövade ventilationshålsmönster i den varumärkesskyddade Steady Port-spetsen och Core-kontrollbaksidan med en inre borrning som är maskinbearbetad och färdigställd enligt extrema toleransspecifikationer. Den självjusterande konstruktionen i två delar säkerställer korrekt centrerad montering mellan kontrollborrningen och Steady Port-spetsen. Denna kombination av precisionskomponenter ger ett extremt tyst skott, överlägsen precision och total prestanda.

Tvådelad uppriktning är en kritisk faktor för en pipas verkliga noggrannhet. De självcentrerande, sammansatta vinklade ytorna säkerställer korrekt passning från baksida till spets genom att eliminera toleransvariationer och gängslitage från ekvationen. Med tvådelad konstruktion kan du vara säker på att varje kombination av bakstycke och pipspets i ditt kit kommer att vara lika rak och exakt som en pipkonstruktion i ett stycke.

DYE:s karakteristiska mynningsportdesign är en annan viktig egenskap som ger DYE-pipor oöverträffad precision och en extremt låg ljudsignatur.