DYE Attack Pack Pro Dyecam

  • 1 199 kr

Attack Pack Harness är fullmatad med en mängd funktioner och varje centimeter av Attack Pack har utformats för maximal komfort och prestanda. Attack Pack anpass


Dela
Artikelnummer: 4411

Attack Pack Harness är fullmatad med en mängd funktioner och varje centimeter av Attack Pack har utformats för maximal komfort och prestanda. Attack Pack anpassar sig till alla spelstilar och positioner på planen.

Med en total kapacitet på 11 kapslar håller det helt nya kompressionsspänningssystemet konsekvent en låg profil för varje kapsel du tar bort. Attack Pack är utformad för att vara snabb, lätt och mycket lågprofilerad.

Specifikationer:

COMPRESSION TENSION SYSTEM: Med dagens spel som har flera format behöver du en mångsidig sele. Attack-selen kollapsar i storlek för att ge dig den tätaste profilen under hela spelet. Attack Pack blir smalare för varje kapsel du tar bort. För att hantera detta har vi inkluderat ett sekundärt system för att hålla kvar kapslarna. Med det här systemet kan du bära 4 till 11 kapslar totalt.

EJECTOR LOOPS: Detta är det område som sträcker sig runt de faktiska kapslarna. Elastiska remmar för att hålla dina kapslar på plats. Vi har utvecklat ett specifikt mönster som faktiskt slingrar sig runt själva kapseln och orsakar en nedåtgående spänning. Denna design håller kapslarna säkert på plats, samtidigt som du med kraft kan mata ut kapslarna från öglorna när du är redo att dra i snabbkopplingen.

STAY OPEN POD LOOPS: Vi har infört en plastram vid basen av varje pod-loop. Den nya ramen tvingar öglan att hålla sin öppna form hela tiden, vilket ger optimala utskjutningsmöjligheter. Insatsramen håller kapslarna centrerade, både när selen laddas och när kapslarna matas ut. En centrerad kapsel matas ut smidigare. Allt detta är en del av utvecklingsprocessen för att ge dig bästa möjliga prestanda.

DYETACK-IMPREGNERAT MATERIAL: För extra grepp och stabilitet under de tuffaste förhållandena.

55 MPH VELCRO: Kardborreband som är så starkt att det håller i vindar på 55 mph, eller ett tryck på 55 mph som drar i det när du dyker eller glider. Allt är logiskt nu. Vi ville se till att selen sitter kvar där den ska, under hela matchen.

DIRECT INJECT VELCRO LOCK: Detta är det sista steget i kardborresystemet. Detta går på toppen, eftersom det är på toppen ville vi att det skulle se coolt ut. Så vi lade till en logotyp och några snygga detaljer.

VENTILATION: I ett försök att använda de mest tillförlitliga materialen till den lägsta vikten har vi infört en ventilerad ryggdyna av skumplast. Alla andra material har valts utifrån sina lätta och andningsbara egenskaper.

MEMORY ELASTIC: Memory elastic ger den mest bekväma passformen som finns. Den behåller också sin ursprungliga form längre. Det är därför det kallas "minneselastik".

NEOPRENE COMFORT BELT: Det första bältet som går över midjan bär det största trycket. Vissa av er kanske märker detta när ni får den där irriterande "sele gnugga". Tja, det irriterade oss också. Därför har vi lagt till ett vadderat bälte i neopren. Detta är det första steget mot ett bekvämare lättviktigt selesystem. Ju bekvämare du är när du spelar, desto mer kan du fokusera på spelet.

GUMMITRAKTION: En stor del av gummitraktionen hjälper till att hålla selen på plats. Den griper tag i dina byxor och tröja och håller ett fast grepp.

KOMPRESSIONSGJUTEN HÖFTVADDERING: Ett av de främsta klagomålen från några av våra toppidrottare är att kombinationen av sele och byxspänne hindrar dem från att röra sig i höftregionen. Det är därför vi har utvecklat den kompressionsgjutna höftpolstringen. Den här dynan är inte bara lätt och robust, den är dessutom fäst vid innerbältet. När du sträcker huvudbältet så att det passar dina önskemål glider höftkuddarna med och faller på plats ovanpå höftbenen. Den sekundära remmen täcker över denna del och stabiliserar dynorna så att de stannar på den plats där de behövs mest, över höftbenen.

PLUSH COMPRESSION BACK PANEL: Som du kan se har bakpanelen många geometriska former som är särskilt utformade för att leda bort luft från tryckpunkten. Detta bidrar inte bara till att hålla området svalt, utan också till att hålla det torrt så att Rubber Traction Print kan uppnå maximal nytta.

VENTILERING PÅ MELLANNIVÅ: Vi har integrerat en ventilerad sandwich gjord av ett luftigt skummaterial. Det här materialet sitter i selens kärna där det är viktigt med mest cirkulation och värmeavledning.

STRÄCKNING I MITTEN: Den centrala monteringspunkten för selen ligger direkt över ryggraden. Så när bältena sträcks runt för att passa, drar de faktiskt från mitten av ryggen. Den här monteringsstilen säkerställer att du får den mest bekväma och effektiva användningen av selesystemet. Andra selar tenderar att dra från sidorna och erbjuder inte en riktig omslutande sele. Det är inte så mycket något du ser, utan något du känner. Och för oss kan den lilla skillnaden hjälpa till att göra ett spelvinnande drag.

INFÄLLBARA ELASTISKA POD-REMMAR: Kom upp och ur vägen snabbt. dinglande pod-remmar är ett minne blott.