Bunkerkings Featherlite Fly Pants

  • 1 999 kr

Flyg över fältet utan begränsningar. BK Fly-byxorna kan vara de lättaste, mest hållbara paintballbyxorna hittills på bara 430 gram!Dela
Artikelnummer: 4067

Välkommen till 100 % obegränsad mobilitet. Med en vikt på bara 430 gram hjälper Bunkerkings Fly Pants dig att nå toppprestanda oavsett vilken spelstil du har. År av forskning, utveckling och testning har gjort BK Fly-byxorna inte bara till de lättaste hållbara paintballbyxorna som någonsin gjorts, utan också fullpackade med prestandadrivna funktioner.

Prestandafördelar

  • Spring snabbare med mindre vikt och bulk saktar ner dig.
  • Absorberar mindre svett och vatten och håller dig torrare och lättare.
  • Tål att missbrukas av proffs paintballspelare.
  • Extremt bekväma och svala i varmt väder.
  • Håll dina squeegees och mikrofiber dukar i vattentäta fickor.
  • Lätt justerbart midjeband för att knäppa ner och stanna på plats.
  • Snabbt på och av tack vare kardborrgylfen.
  • Låser ihop med din väska för att förhindra att dina byxor eller väska faller ner.

Fjäderlätt vikt

Flyg ner på fältet utan begränsningar. BK Fly-byxorna kan vara den lättaste, mest hållbara paintballbyxan hittills på bara 430 gram eller 15 ounces.

Bunkerkings selelåssystem

Det supersäkra stängningssystemet för byxor med royal lock har dubbla funktioner så att du även kan låsa ner din packning och förhindra att byxorna glider ner.

Mjuk midjejustering

Bekväm och enkel elastisk midjejustering som inte binder eller gräver sig in i din hud.

Buttonless / Zipperless Fly

Dra bara på Fly-byxorna och tryck ihop kardborrbandet. Så enkelt är det att ta av dem igen. Inga tryckknappar eller dragkedjor att oroa sig för.

Väderbeständig fyrvägsstretch

Både de viktigaste fram- och bakdelarna är gjorda i ett fantastiskt Durastretch-material som är vattentåligt och superstretchigt för obegränsad rörlighet.

Vattentåliga fickor för piprensare och mikrofiber dukar

Syn och noggrannhet är två av de viktigaste sakerna inom paintball. De vattentäta fickorna håller din piprensare torr vilket hjälper dig att få rakare skott när du rengör din pipa. Och en torr mikrofiber duk är ett måste för att rengöra din lins. Mikrofiberfickan har också ett skydd som hjälper till att hålla dragkedjan torr.

Harness Friction Pad

Detta superklibbiga silikontryck ser inte bara fantastiskt ut utan har också en limningseffekt på din sele som säkerställer att det inte finns någon rörelse mellan väskan och byxorna.