Planet Eclipse S63 Tactical Barrel Black incl. Rifled Lapco Insert 0.686

  • 2 089 kr

S63 Tactical pipan är den första räfflade pipan som även använder inserts, för paintball och är utvecklad för att fungera med First Strike skott.

Dela
Artikelnummer: 3634

S63 Tactical pipan är den första räfflade pipan som även använder inserts, för paintball och är utvecklad för att fungera med First Strike skott.

Pipan i fyra delar inkluderar en back med taktisk look, en "Tactical Grooved Adaptor", ett avtagbart "Muzzle Brake" och en Lapco räfflad PWR insert. Delarna kombineras till ett 11.25" CQB pip system optimerat för First Strike Rounds och skjuter pålitligt och med noggrann träffsäkerhet. Pipans PWR Insert är tillverkad i USA av Lapco Paintball, en av industrins populäraste tillverkare av räfflade pipor, och har en bore storlek på .686, med ett unikt gängat låsningssystem. Gängorna på den räfflade PWR inserten låser fast den på plats i pip backen och förhindrar rotationsrörelse när FSR avfyras.

Planet Eclipse's S63 Tactical Barrel kit gör det möjligt för spelare att bygga ett system som passar alla olika situationer. Den taktiska backen kan användas med alla S63 pip tippar för att skapa en längre, tystare 14.5" pipa.

Den räfflade inserten kan snabbt och smidigt bytas ut för att användas med alla typer av PWR inserts som är anpassade för spel med vanliga paintballs i stället för First Strike Rounds.

Adaptern med dess 7/8-20 gänga är framtagen för att fungera med mängder av olika tillbehör som finns på marknaden som t.ex birdcage muzzle brakes till falska ljuddämpare, eller till och med "Thunder Tips". Denna adapter öppnar upp mängder av olika alternativ när du bygger ett pipsystem som ska passa din egna unika smak utan att överge den otroliga prestandan som S63 och PWR Insert systemet erbjuder.

Helt enkelt får du det bästa av alla världar med denna pipa.

Specifikationer

  • Kompatibel med alla PWR Inserts, inte bara Lapco's räfflade Inserts
  • Andra PWR Inserts tillgängliga från Planet Eclipse: 0.677", 0.681", 0.685", 0.689", 0.693"
  • Autococker gängor
  • Kompatibel med S63 pip tippar