GOG Freak XL Insert 0.682

  • 289 kr

Inserts till nya Freak XL pipan. Använd inserts med Freak XL pipan för att anpassa pipans bore storlek efter din paintballs.

Insert till din Freak XL pipa som sätter storleken på pipan och därmed förbättrar precisionen
Dela
Artikelnummer: 341

Inserts till din Freak XL pipa. Används för att justera bore storleken i Freak XL pipor för att förbättra precisionen.

Det ursprungliga Freak®-systemet växte snabbt till det mest använda och högst respekterade utbytbara bore pip systemet som någonsin gjorts. Genom år av turneringsbeprövad prestation har det varit riktmärket för konsekvens, noggrannhet och flexibilitet. Den nya Freak® XL varianten bygger vidare på arvet och kombinerar användarfeedback med omfattande forskning för att leverera nästa evolutionära steg i Freak®-systemet för att ge dig en ännu bättre pipa.

Freak Inserts - Hjärtat av Freak pipor.

Dessa Freak Inserts är bokstavligen talat kärnan i Freak pipor. Paintballkulor kan variera i storlek på grund av tusentals olika variabler. Några exempel: temperaturer, fukt, förvaring och tillverkningsprocessen.  Det utbytbara bore systemet låter spelare anpassa pipan för alla olika sorters paintballkulor.

Aluminium Inserts - Lätta men presterande

Freak-insatsen i aluminium av flygplanskvalitet är den perfekta balansen mellan vikt och hållbarhet. Den finslipade inre finishen är skyddad av anodisering av högsta kvalitet, sedan lasergraverad med storlek för att hålla ditt kit organiserat.

Gör varje markör mer effektiv

Freak-systemet låter dig skjuta mer per lufttank, oavsett vilken markör du använder. Genom att matcha dina paintballs slösar du mindre luft på att driva ner dem i din pipa. Detta innebär att du kan sänka regulatortrycket eller att hastigheten skruvas ner vilket gör din markör mjukare på färg och mindre luftkrävande.