Bunkerkings Fly Sleeveless Compression Top

  • 749 kr
  • 649 kr

Bouncejersey från Bunkerkings. Ger extra skydd på kroppen.


Superlätt bouncejersey från Bunkerkings
Skydd för dig som vill kunna röra dig fritt under spel
Dela
Artikelnummer: 2421

Bunkerkings Fly Sleeveless Compression Top är en superlätt skyddande topp tillverkade av fyrvägs, fukttransporterande stretchtyg som rör sig med och skyddar din kropp under dyk, krypning och stötar. Lättviktsteknik med Air Hex-kuddar som helt eliminerar känslan av uppstoppning som blir av andra skydd. Spring och rör dig fritt utan begränsningar!

Air Hex teknologin håller toppen lätt, ventilerad och viktigast av allt, tillåter naturliga rörelser samtidigt som dynorna skyddar din kropp från stötarna. De individuella lagren av Air Hex är designade med varierande tjocklek från 6mm till 8mm, beroende på var mest skydd behövs.


Rörelsefrihet med minimal uppstoppning

Om du vill kliva på fältet utan och känna dig nertyngd och oförstörbar som Robocop, eller förbereda dig inför varje spel som om att du var på väg att få ett baseballträ slaget mot knäna, så är dessa skydd inte för dig. Om du älskar iden av skydd men hatar att känna dig uppstoppad och att du inte kan röra dig fritt, behöver du inte leta längre. Fly Pads är designade med Air Hex teknologi som är perfekt positionerat för att ta stötar från träffar eller när du slänger dig, utan att de förhindrar dina rörelser.

Lätt kompressionspassform

Fly Sleeveless Compression Top är det lättaste skyddet på marknaden, designade med lätt kompressionspassform som inte får dig att känna dig som en uppstoppad korv varje gång du tar på dig dem. Lätta att transportera in din gearbag, lätta att ta på och självklart lätta att ta av efter spel.

Fuktavledande och snälla mot huden

Använd din top hela dagen utan att känna dig uppstoppad och slipp tyg som absorberar svett och irriterar din hud. Hela ytan av Toppen är len och mjuk mot huden, och är tillverkat med fuktavledande lykra som inte absorberar svett, men snabbt leder bort svett till utsidan av skyddet. På så sätt håller det dig torr och sval vid spel.


Funktioner

  • Air Hex-kuddar i varierande tjocklek (6-8mm)
  • Naturligt bekväm passform
  • Flat Lock Sömmar
  • Håller dig sval och torr
  • Tillåter fri rörelse
  • Designat som lätta skyddande underkläder
  • Maskintvätta kallt och låt dem häng torka