DYE i5 Mask Emerald 2.0

  • 2 699 kr

Dye I5 Paintballmask. Skyddar 20% mer än Dye i4 masken men fortfarande en design som ger låg profil och liten träffyta. POV fäste direkt på masken.

DYE I5, en bekväm och skyddande paintball mask
GSR Pro Strap, ett smidigt och justerbart strap
Kompatibel med e.VOKE systemet (säljs separat)
Dela
Artikelnummer: 2787

En av världens bästa paintball masker. DYE's I5 mask är uppföljaren till I4 och introducerar förbättringar som nya GSR Pro-strap. Framtagen för att vara en superlätt mask som ger maximalt med skydd samtidigt som  den erbjuder bra ventilering och ska vara bekväm att använda. DYE har även utvecklat e.VOKE systemet för användning med I5 masker, som ger dig status uppdateringar gällande din DYE M2 markör i realtid under spel. e.VOKE systemet säljs separat.

Det är säkerhet och komfort som märks direkt på masken. Den är testad mot dubbel så hårda krav som ASTM och CE märkning kräver.

Masken har GSR pro-strap vilket betyder att du enkelt får den att sitta som den ska på huvudet. Du vrider på ratten som sitter på baksidan för att spänna eller släppa på bandet. Det gör även att du får en jämn  fördelning av trycket runt hela huvudet så att masken verkligen sitter perfekt, vilket minskar risken för huvudvärk.

  • Masken är kompatibel med e.VOKE som är ett kommunikationssystem mellan markören och masken. Så du kan höra tex bollräknare, gametimer mm
  • Kompatibel med I4 290 graders linser vilket ger dig det bästa möjliga synfältet. Detta är extremt viktigt för dig som tävlar i paintball då du ser mer än andra vilket ger dig ett övertag.
  • Skyddar 20% mer än Dye i4 masken men fortfarande en design som ger låg profil och liten träffyta.
  • POV fäste direkt på masken. Ger dig möjlighet att montera en kamera direkt på masken som filmar exakt det du ser. Eftersom fästet integrerat i masken får du väldigt bra och stabil filmning.
  • Öronskydd i som är gjorda för att du ska höra dina medspelare och skydda öronen utan att det blir obekvämt.
  • Nytt ventilationssystem som gör att du masken ventileras mycket bättre och din röst hörs bättre när du pratar med medspelare.
  • Soft Touch Multi-Layer Foam. Foam som kan bytas ut och den är den bästa foam som någonsin gjorts till paintball.
  • Självklart kommer masken med en dubbellins som förhindrar imma.

OBS! Produktbilden kommer från vår leverantör. Hypersports kan ej ansvara för om linsen som levereras med masken skiljer sig från den som syns på bilden. Undrar du vilken lins som faktiskt följer med masken är du välkommen att kontakta oss.