Nyhet: Etha3 M

|16/05, 2022

Nyhet: Etha3 M

Äntligen är Planet Eclipse's nya mekaniska markör här! Etha3 M finns nu tillgänglig att beställa hos oss på Hypersports! Markören finns även som del av flera paket, som med t.ex Speedster magasinet, till extra bra priser.

https://hypersports.se/etha3-m

Allt började med Etha2, en elektronisk paintballmarkör som omdefinierade prisvärd prestanda. Nivåerna av tillförlitlighet, byggkvalitet, effektivitet och nästan alla andra prestandamått var nu tillgängliga för de med en blygsam budget.

Den tog Eclipse's enastående "Gamma Core drivetrain" till en bredare publik. Deras "drivetrain" designades för att fungera felfritt i alla situationer, i vilket klimat som helst och att den ska hur mycket missbruk den utsätts för. Etha2's "drivetrain" var markörens bultande hjärta och som blev grunden för modern avancerad "spool" teknologi.

En mycket mer kapabel och konkurrenskraftig utveckling av Etha plattformen.

Sedan kom Emek. Baserad på Etha2-plattformen var denna mekaniska markör avsedd att förse paintballparker med en hyrmarkör som skulle minska underhållstiden och slösad tid, minska långsiktiga driftskostnader och förbättra kundupplevelsen med sina överlägsna prestandaegenskaper.

Men det blev så mycket mer än så. Det blev en markör som var det enda genomförbara förslaget för spelare som övergick från hyrutrustning till klassiska tävlingsformat. En mekanisk markör. Fler möjligheter. Det revolutionerade spelet för många.

Inkluderar den mäktiga FL 3-Way för en kortare, snabbare avtryckare.

Idag erbjuder Etha3 M spelare en elegant, fräsch inställning till ergonomi med en mängd anmärkningsvärda prestandauppgraderingar. Dess snabbskruvar gör en enorm skillnad för tillgänglighet och underhåll, vilket vanligtvis finns på mycket dyrare markeringsplattformar.

Den låga feednecken i aluminium reducerar markörens övergripande profil. Men det är den nya aluminiumavtryckaren och mäktiga FL 3-way ventilen som tar ett seriöst steg framåt när det gäller eldkraft. Den lättare, mer lyhörda och snabbare triggercykelpotentialen är imponerande.

Quick-release bakstycke förbättrar tillgänglighet och underlättar vid underhåll.

Etha3M tar Etha-plattformen, och de som använder den, till nästa nivå!