GellyBall för parker!

|28/02, 2022

GellyBall för parker!

GellyBall - Årets stora nyhet för paintballparker och eventföretag har landat! Aktiviteten påminner om Nerf och Mini Paintball, men i stället skjuter man GellyBalls, små vattenbaserade gelé kulor. Till skillnad mot stora klumpiga paintballs levereras GellyBalls nedkrympta, och växer till full storlek i vatten efter cirka 3-4 timmar.


Utrustningen finns nu tillgänglig att köpa från oss!
https://hypersports.se/event/gellyball

OBS! Vid köp av en uppsättning med Gellyball utrustning ingår även en licens för att få använda namnet Gellyball för marknadsföring i ett år!

Fördelar med GellyBall

  • Efter 5st barnkalas kommer ni tjänat in kostnaden av investeringen, och fortfarande ha 150.000 GellyBalls kvar! (Baserat på 60 minuters spel med 10st barn och 20.000 GellyBalls per grupp)
  • Snabb och smidig aktivitet! Paintball lämnar massor av kladd samtidigt som det är dyrt och tidskrävande. Laser Tag är väldigt dyrt och tekniskt. Nerf kan ses som tråkigt av barn. Med GellyBall får ni ut det bästa av aktiviteterna utan strul!
  • Flexibelt - Ni behöver inget dedikerat fält eller bana. GellyBall kan spelas var som helst, när som helst! Inomhus och utomhus, t.ex i trädgården eller vid skolan. GellyBalls lämnar inga spår och passar alla från 6 år!
  • Tålighet - GellyBall Blaster är den enda Blastern för GellyBall spel i världen som framtagits för parkbruk. Andra Blasters på marknaden är endast för privat bruk och är inte lika tåliga.
  • Varumärke och Support - I USA finns över 350 GellyBall anläggningar och i Europa finns mer än 60 anläggningar. GellyBall är ett känt varumärke, och ger dig exklusiv rätt till att använda namnet GellyBall i ditt område!
  • Slipp strul och städning - Paintball må vara en rolig aktivitet, men är samtidigt ett riktigt smutsigt odjur som kräver mycket städning och underhåll. Allt sånt slipper du med GellyBall - det moderna sättet att hålla roliga barnkalas!