BLACK WEEK: Heta Parkerbjudanden!

|22/11, 2023

BLACK WEEK: Heta Parkerbjudanden!

Under vår Black Week rea har vi oslagbara priser på allt i lager, självklart inkluderar det parkutrustning och event tillbehör!

Här tänkte vi passa på och upplysa om en del av våra hetaste erbjudanden, så ta tillfället och lägg en beställning redan idag, då dessa erbjudanden endast gäller under Black Week rean eller så länge lagret räcker!


Coltri Kompressor ICON 100 EM (MCH6 EM)
En kompressor som passar bra för er som inte har tillgång till ett 3fas utag. Kompressorn kommer med en vanlig 220V kontakt, och kräver en 16A säkring för att köras.
 
Buddha Paintball Nät 3x100 m
Ett ordentligt paintball nät i svart som låter åskådare se igenom, samtidigt som det skyddar alla utanför fältet. Kommer i en rulle om 3 x 100 meter.
 
Gellyball Startpaket (12st) + Masker + 500.000 Gellyballs
Ett komplett startpaket för att komma igång med Gelball spel. Innehåller 12st Gellyball blasters, 12st masker, 250.000 gelballs samt lite extra tillbehör.
 
Tomahawk Winter Paintballs .68 Kaliber 2000st
En hård vinterboll med en tjock blå eller gul fyllning. Anses vara den bästa vinterbollen i Europa som tagits fram med den främsta teknologin och de starkaste komponenterna för att tåla vintern.
 
Planet Eclipse Etha EMEK 100 Rental Black / .68 Kaliber
Uthyrningsvarianten av Planet Eclipse's EMEK 100, en ny mekanisk markör. Med pålitligheten som kommer med Planet Eclipse markörer är detta troligtvis världens bästa markör för paintball parker!
 
Field Coverall Blue Camo
Heltäckande overall med ett blått camo mönster, för paintball spel. Har inbyggt nackskydd.
 
FIELDpb ONE Goggle Black (Thermal Lens) Rubber Foam
Designade för att passa paintballparker samt nybörjare inom paintball, och ge spelarna en bekväm mask med ordentligt synfält och andningsförmåga.
 

Reel Diving Dykartub 10L 300 BAR, Mono Valve, Boot
En kompakt tank som ger mycket luft i en liten förpackning. Något tyngre än 232 bar tankarna.

All annan event och parkutrustning hittar ni i vår webbutik här.