Umarex T4E TB 68 / HDB 68 Shotgun / .68 Kaliber

  • 2 599 kr

En kraftfull .68-kaliber paintballmarkör, T4E Tactical Blaster TB 68 garanterar enkel hantering och passar perfekt som side-arm.

Dela
Artikelnummer: 4154

Den kraftfulla .68-kaliber markören T4E Tactical Blaster TB 68 garanterar säker och enkel hantering.

Designad för enkel användning och omedelbar redo för användning, har TB 68 ett internt rörmagasin med hög kapacitet och det beprövade Quick-Piercing System. Med ett lätt slag i botten av greppet kan du sticka hål i CO₂-patronen precis när du behöver skjuta. Långtidslagring och snabb tillgänglighet utesluter inte längre varandra.

Den dubbelverkande avtryckaren tillåter snabb avfyring av de sexton .68 kaliber skotten. Picatinny-skenor låter dig montera sikten och andra tillbehör. För exakt avfyring sträcker sig siktradien över hela längden av 330 mm pipan.

Lämplig för det breda utbudet av Umarex T4E rundbollar.

För användning som paintballmarkör rekommenderar Umarex att du använder deras Markingballs (MAB) eller Chalkballs (CKB). När man använder klassiska gelatinbaserade paintballs, enligt konstruktionen, är det större sannolikhet att kulor spricker vid matning eller i tunnan.

OBS! Tänk på att aldrig någonsin lämna en "öppnad" kolsyrepatron i paintballmarkören! Efter spel, se till att du skjuter slut på all kolsyra i patronen, och ta ut kolsyrepatronen ur markören.

Teknisk data

Kaliber
.68
Energinivå (E₀)
< 7.5 J
Magasin kapacitet
16 skott
Skott kapacitet
24 skott
Kraftkälla
1x 12g Kolsyrepatron
Trigger
Double Action Only
Säkerhet
Pushbutton Safety
Längd
638 mm
Vikt
1600 g