Umarex T4E Hellboy Revolver TR 50 / HDR 50 2-pack / .50 Kaliber

  • 2 498 kr
  • 1 699 kr

2-pack med Umarex's Hellboy T4E TR 50 / HDR 50 Revolver är en imponerande paintball pistol. Passar perfekt som en side-arm vid Magfed paintball spel.


Dela
Artikelnummer: 4238

2-pack med Umarex's "Hellboy" T4E Revolver TR 50 (tidigare känd som HDR 50) är en paintball revolver som hittat en stor publik inom paintball. Revolvern tar .50 kaliber paintballs, och fungerar perfekt som side-arm.

Det roterande magasinet håller 6st .50 kaliber paintballs (och är även kompatibel med .50 kaliber FSR) som avfyras upp till 7,5 joules. Revolvern drivs med en kolsyrepatron som placeras i greppet. Greppet har även en textur som ger dig ett säkert grepp i alla situationer, och markören har även en säkerhetsfunktion för att förhindra att ett skott skulle avfyras om du någonsin tappar den.

OBS! Enligt svensk lag får denna paintballmarkör endast användas till paintballspel och målskytte.
Markören ska därmed endast laddas med för paintballspel och målskytte ändamålsenliga kulor.


Manualen för HDR50 finns här att ladda ner

TR50 markören är tillverkad med en robust bearbetning av hårdplast polymer som levererar hög precision. Självklart med en enkel utformning för tillförlitlighet.

Kolsyrepatronen monteras i greppet av markören med anslutningsdelen nedåt, vilket låter den punkteras när du behöver använda markören genom att trycka in "emergency pin" knappen som finns i skruven som håller patronen på plats i markören.

Specifikationer

Kaliber
.50
Magasin kapacitet
6st paintballs
Hastighet
110 m/s
Energi
< 7,5 Joule(s)
Längd
225 mm
Vikt
675 g