Bunkerkings - NTR Speed Feed - Spire III/IR/280/CTRL - Black

  • 489 kr
NTR, en speedfeed till CTRL/Spire III/IR/280 magasin
Fingrar som täcker magasinet ordentligt för att skydda mot smuts och skräp
Superlätt att rengöra
Dela
Artikelnummer: 1465

Speedfeed till Virtue's Spire III/IR/280 magasin samt Bunkerkings CTRL magasin.

Speedfeeden du har väntat på! Upp till att NTR (uttalas "Enter") släpptes, och man ville ha en heltäckande speedfeed med mjuka gummi fingrar, var man tvungen att stå ut med dåliga utföranden, att tappa boll och fingrar som vek sig. Med NTR slipper du allt sånt.

Design som skyddar mot smuts och skräp
Att krypa runt på fält och i buskar, röra sig i skog eller kanske bara spela i regn kan orsaka att smuts och skräp kommer in i magasinet, men med NTR's heltäckande design skyddas magasinet från allt sånt.

Mjuka och flexibla fingrar
NTR's fingrar är tillverkade av en flexibel nylon, samgjuten med ultramjuk elastomer och monterad på ett fjäderbelastat gånggärn. Du får helt enkelt det bästa av båda världar!

Fjäderbelastade fingrar
Tack vare de fjäderbelastade fingrarna går det blixtsnabbt att ladda om ditt magasin, samtidigt som fingrarna håller kvar bollen innuti.

Låst lock som inte öppnas när du dyker
Om du har använt ett annat magasin eller speedfeed vet du vad vi talar om. Med NTR tappar du inte mängder av paintballs varje gång du dyker - eller andas på magasinet - eller bara tittar lustigt på magasinet.

Smidigt att ta bort och rengöra fingrarna.
Varje finger kan plockas bort på bara några sekunder utan att några verktyg behövs. På så sätt kan du enkelt rengöra din utrustning, eller ersätta ett finger som inte fungerar.

Exklusivt för Virtue Spire III, Spire III 280, Spire IR och Bunkerkings CTRL.

NTR Fördelar

  • Smidig omladdning
  • Tappa aldrig en paintball kula
  • Speedfeed fingrar med Quick Release
  • Samgjutet i två material
  • Inkluderar ett extra finger