Bunkerkings CTRL Loader Black

 • 2 499 kr

Bunkerkings nya elmagasin "CTRL" - utformad för att kännas perfekt i kombination med alla markörer, vare sig de är mekaniska eller elektroniska.

Bunkerkings nya eldrivna magasin CTRL
Bygger på teknologin i Spire III, och förbättrar den
Kapacitet: 200 Paintballs
Drivs med 3 AA batterier
Vikt: 410g
Dela
Artikelnummer: 1880

Bunkerkings CTRL magasin är mindre, lättare, perfekt balancerat och kommer med industrins första vinkel indikator som hjälper dig skjuta först varje gång.

Perfekt balanserat

CTRL magasinet är designat för att kännas perfekt balancerat med alla paintballmarkörer, både mekaniska och elektriska. Vare sig du springer och skjuter, dyker eller gör något annat så kommer det inte bara kännas otroligt att spela med ett CTRL magasin, utan ditt synfält kommer även att vara klarare tack vare magasinets låga profil. Välkommen till en värld med ett perfekt balancerat magasin. Plus, magasinet ser läckert ut.

Jammar aldrig och är mjuk på boll

Geometrin på insidan kombinerat med mjuka, flexibla fingrar på CTRL magasinets drivmotor utplånnar möjligheten att paintballs fastnar, och är samtidigt supermjuka mot skör boll. Hela insidan av CTRL har designats med mjuka kanter för att minska risken att boll kan spricka när du rör dig i spel, och för spelare som vill vara säkra på att de kan skjuta från matchens start till slut, finns en Dual Spring Ramp uppgradering att köpa till magasinet.

Träna med industrins första vinkel indikator

Perfektera hur du skjuter utan att behöva avfyra ett enda skott! CTRL magasinet är första magasinet inom paintball som har designats med en inbyggd vinkel indikator. En LED ljus indikator finns på baksidan av CTRL som känner av perfekta vinkeln som du behöver skjuta för att träffa någon från längst bak på fältet, eller så kan du ställa in vinkeln själv med en knapp som finns på magasinet. På så sätt kan du träna hemma eller var du vill.

Hur hjälper detta? Att ha din markör perfekt vinklad när spelet börjar är ett av de bästa sättet att skjuta andra tidigt i matcher, men samtidigt är det bland de svåraste skotten att skjuta på grund av det långa avståndet till de rörliga målen. Indikatorn är inte designad för att användas vid spel, utan är ett enkelt sätt för att träna för att få in rörelserna i muskelminnet, utan att du behöver avfyra ett enda skott. Hur bra du än är, så kan du alltid förbättra dig själv med mer träning, och inget är lättare an att ta upp markören hemma och träna i lugn och ro.

Förbättringar av Spire III plattformen

Bunkerkings CTRL magasin bygger på teknologin i Virtue's marknadsledande magasin, Spire III. Dock har även flera förbättringar gjorts i magasinet.

Förbättrad proaktiv matningslogik
CTRL Magasinets matningslogik är omdesignad från marken. I stället för att förlita sig på att aktiveras varje gång du skjuter för att mata boll, så aktiveras CTRL så fort du börjar skjuta, och fortsätter mata tills den känner av att inga fler skott kan matas.


Magnetic Tray and Ball Raceway
CTRL magasinet är ännu enklare att plocka isär tack vare den förbättrade designen av brickan som fästs på plats via magneter. Att rengöra magasinen utan några verktyg går nu snabbar och lättare. Och för spelare som gör dyker äventyrligt, som skulle kunna få andra magasin att falla isär, håller CTRL magasinet ordentligt i brickan när det övre locket är på plats.

Tåligare lock och (valfri) ramp
Locket till CTRL är ett uppgraderat glasfyllt nylonlock, som är tillverkat av samma material som CTRL magasinets skal, och spricker inte som polykarbonat lock kan göra. Det finns även en dubbel spring ramp uppgradering du kan köpa till CTRL magasin, som även de är tillverkade i nylon för att vara extra tåligt.

Mindre, Kortare och lättare
CTRL magasinet är designat för att vara det allra mest kompakta och perfekt balanserade magasinet när det är monterat på din markör. Vikten har reducerats kraftigt till bara cirka 410 g. Höjden och bredden har även reducerats, vilket gör CTRL till det minsta och lättaste el-drivna magasinet som rymmer 200 paintballs.

Guidad programmerings meny
Om du inte vill behöva kolla din mobil och inte kommer ihåg vad de olika komplicerade ljusen menar, blir du nog glad över att veta hur lätt det är att genomföra justeringar och ändringar i CTRL's programmerings meny. Varje inställning finns printad på botten av kretskortet i fall du skulle behöva göra någon ändring. Ingen manual behövs. Dock kommer CTRL redo för spel när du köper en, inga ändringar eller justeringar behövs!


CTRL Fördelar/Funktioner

 • CTRL Manual
 • Perfekt balanserad
 • Vinkel indikator
 • Mindre och lättare
 • Boll fastnar aldrig
 • Mjuk på boll
 • Kan tas isär utan verktyg
 • Magnetisk bricka
 • Förbättrad proaktiv matningslogik
 • Enkel programmerings meny


Specifikationer

Kapacitet
200 skott
Batterier
3st AA
Vikt
410 g
Längd
22,5 cm
Bredd
10,5 cm
Höjd
9,5 cm