Välkommen till vår nya webbutik! Butiken kommer att fungera precis som tidigare, men ger en mycket bättre köpupplevelse! Samtidigt har vi passat på att lansera en helt ny logga och sidan har fått en ny fräsch look! Samtidigt sänker vi nu köpkravet för att få fri frakt* till 600kr från det tidigare priset (1000kr)!

För att fira lanseringen kör vi 10% rabatt i hela butiken månaden ut (till 31/1)!

Vi vet att ni kan ha ett antal frågor angående den nya sidan och tänkte därför svara på en del frågor här. Hittar du inte svaret på det du undrar är du givetvis välkommen att kontakta oss!

FRÅGOR & SVAR

Q - Frågor | A - Svar

Q: Jag hade ett konto på er gamla sida, finns det kvar?
A: Ja! Tidigare konton finns kvar, men inga lösenord har förts över. Vänligen använd funktionen för att återställa lösenord för att ta fram ett nytt lösenord!

Q: Jag gjorde en beställning under helgen/dagen innan den nya hemsidan gick live, finns den kvar?
A: Beställningen finns självklart kvar, och vi kommer att hantera den inom kort i fall vi inte redan gjort det!

Q: Varför har ni byggt en ny hemsida?
A: Det finns flera anledningar till att vi valt att ta fram en ny sida. En av anledningarna var att vår gamla webbutik var byggd på en plattform som skulle sluta få uppdateringar under 2020, vilket kunde göra sidan osäker, som är något vi absolut inte kunde tillåta. Utöver det såg vi att den nya plattformen kunde ge er kunder en mycket bättre köpupplevelse.