Välkommen till Hypersports Paintball

Kvalitet och Miljöpolicy

Kvalitetspolicy
Vår kvalitetspolicy bygger på att garantera snabba och säkra leveranser av högkvalitativa produkter och att alltid hålla kunden informerad med aktuella leveransbesked.
Våra produkter väljs ut med omsorg av våra inköpare och vikt läggs på kvalitet och tillförlitlighet - helt enkelt så köper vi bara in produkter som vi tror på fullt ut!

De som jobbar hos oss spelar själva paintball, eller har mycket lång erfarenhet om tillförlitligheten på våra produkter.

Skulle det visa sig att vi har en produkt som inte håller måttet så är det något vi åtgärdar direkt, och det är även därför vi erbjuder ett års garanti på alla våra tekniska artiklar. Du kan läsa mer om detta under vår garantipolicy.

Miljöpolicy

Hypersports har länge haft Sveriges fulaste paket inom paintballindustrin, detta har dock kommit med ett gäng olika fördelar. Eftersom vi utöver postorderverksamheten och butiken driver flera uthyrningsparker så blir det en hel del paintballkartonger över. Dessa använder vi då för att skicka produkter i till våra kunder. Det är heller inte ovanligt att vi återanvänder emballage så länge vi anser att den skyddar produkten tillräckligt.

För stötdämpande material så använder vi delvis papp från lådor men vi använder dock till störst del så kallade luftkuddar, som är gjorda i plast. Dessa tillverkas på plats hos oss, och energiförlusten för tillverkning och återvinningen är riktigt låg.

För att erbjuda lägsta priser ut till slutkund så måste man ha lägsta pris in från tillverkaren, detta uppnås genom att hålla sig till stora beställningar. Detta har även påverkat hur vi anpassar oss efter miljön, då vi på senare år uteslutande inte har småleveranser. Stora paket spar på miljön då vi inte dras med många småleveranser.