Välkommen till Hypersports Paintball

Hoppborgar

Hoppborgar till salu!

Vi på Hypersports erbjuder nu Hoppborgar för köp eller uthyrning. Hoppborgarna som finns till försäljning kommer med motiv från flera populära Nickelodeon barnserier, bland annat Svamp Bob, Turtles, Paw Patrol m.m. Hyr eller köp Hoppborg hos oss redan idag!

Våra hoppborgar är tillverkade av experter på uppblåsbara hoppborgar, och de kontaktades av Nickelodeon som sökt efter lämpliga tillverkare i Europa som har 100% kontroll på allt för högsta säkerhet. Med kontroll över allt: material, design, tryck, tillverkning och kvalitétskontroller, var Nickelodeons val enkelt. Hoppborgarna tillverkas av bästa möjliga material här i Europa och följer EU's säkerhetskrav och är certifierade.

Vi använder själva dessa hoppborgar till våra aktiviteter och kan intyga att de är helt säkra. Vill ni köpa eller hyra en hoppborg till ett event eller fest så kan ni känna er helt säkra med hoppborgar från oss! När det kommer till utrustning för barnaktiviteter är det endast det allra bästa vi kan rekommendera, och dessa hoppborgar är garanterat de bästa på marknaden!

När du köper en Nickelodeon hoppborg från oss garanteras du en produkt av hög kvalitet och ett certifikat som intygar detta följer med samt full support. Självklar ingår även 12 månaders garanti.

Vill ni hyra en hoppborg? Kontakta våra kollegor på SpelaPaintball.com,
http://www.spelapaintball.com/hyr-hoppborg/, så hjälper de er.

För att köpa en hoppborg, vänligen ta kontakt med vår park/event säljare: sales@hypersports.se

Ändra ordning

9 artiklar

Ändra ordning

9 artiklar