Välkommen till Hypersports Paintball

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag, nya succéaktiviteten har äntligen nått oss här i Sverige och ni kan köpa eller hyra Archery Tag hos oss! Runtom i världen har sporten många namn som t.ex Combat Archery, Archery Attack, Arrow Tag och många fler, men vanligast är Archery Tag. Själva aktiviteten går ut på att man spelar typ "spökboll" (eller "dodgeball" som det kallas på engelska), fast med pilbågar och pilar. Så man springer runt på ett fält och skjuter med mjuka pilar på varandra. Det är ett väldigt roligt spel som passar perfekt för event för företag, svensexor eller bara för folk som vill ha lite roligt. Så passa på och köp eller hyr Archery Tag hos oss idag!

Spelet passar både utomhus och inomhus och är därför väldigt lätt att anpassa efter era behov. Pilarna är mjuka, men för att skydda huvudet rekommenderas att använda masker vid spel, och de flesta använder paintball masker, som ni hittar här på vår sida.Vi har även färdiga paket som innehåller Pilbågar, Pilar och Masker för er som vill köpa Archery Tag.

Ingen förkunskap behövs och det är väldigt lätt att sätta upp. Aktiviteten behöver inte något underhåll på sånt sätt som många andra aktiveter som t.ex Paintball behöver, så är ni intresserade av att starta upp en egen Archery Tag bana, har vi det ni behöver, pilbågar och pilar, samt bunkers för sporten! Vi har även kompletta paket med Archery Tag produkter, så att ni ännu smidigare kan komma igång!

Vill ni köpa Archery Tag utrustning? Vänligen ta kontakt med vår parksäljare för att få hjälp: sales@hypersports.se

Är ni i Stockholmsområdet och bara vill spela Archery Tag? Boka spel på våra banor i Haninge och Farsta via Spelapaintball.com!

OBS! ALLA PRISER VISAS INKLUSIVE MOMS!

Ändra ordning

1-20 of 22

Sida:
  1. 1
  2. 2

Ändra ordning

1-20 of 22

Sida:
  1. 1
  2. 2