Bunkerkings Supreme Goggle Bag Lime Laces

  • 319 kr

Skydda och förläng livet på din paintballmask med ett maskfodral. Bunkerkings Supreme Goggle Bag är ett utmärkt fodral som även har plats för en extra lins.


Dela
Artikelnummer: 2935

Skydda och förläng livet på din paintballmask med Bunkerkings Supreme Goggle Bag, som även rymmer en extra lins. Supreme Goggle väskan är fullproppad med funktioner, men det du troligtvis kommer att uppskatta mest är skyddet som den ger din mask utan att ta upp massa plats i din gear bag.

Supreme Goggle väskans insida är täckt både i microfiber tyg och ett tunt micromesh nät som andas och kommer ventilera all fukt mellan spel. Ordentlig ventilation är inte bara nödvändigt för att hålla din mask fräsch, utan det förhindrar att fukt samlas som annars kan skada maskens dubbellins som kan orsaka mer imma. Ett fack för en extra lins (eller andra små tillbehör) finns i väskan som är täckt i microfiber.

Genom att föra in masken med ovansida nedåt (den mjuka sidan av ansiktsmasken pekar upp) mellan två halvstyva foam paneler elimineras behovet av klumpig plast, och på så sätt tar väskan inte upp lika mycket plats i din gearbag. Alternativt kan du smidigt fästa väskan på utsidan av dig gearbag med karbinhaken.

Passar alla CMD, Virtue VIO och Ascend masker, samt i princip alla andra masker som finns på marknaden.

Fördelar

  • Kompakt och smidig design
  • Insidan är täckt i microfiber tyg
  • Fack för linser/tillbehör med microfiber tyg
  • Mjukt ventilerande mesh
  • Vadderat handtag