Tippmann Airsoft M4 Rifle

  • 4 799 kr

Airsoftvapen som kan drivas av både CO2 (kolsyra) eller tryckluft (HPA). Med ställbar utgångshastighet och utmärkt byggkvalitet är detta vapen mycket populärt.K

Dela
Artikelnummer: 3604

Airsoftvapen som kan drivas av både CO2 (kolsyra) eller tryckluft (HPA). Med ställbar utgångshastighet och utmärkt byggkvalitet är detta vapen mycket populärt.

Kommer levererad med orange flamdämpare, men en svart medföljer i paketet!

  • CO2 och HPA
  • Blowback
  • Vanliga AEG-magasin passar vid HPA

Vanligen används detta Gevär med HPA (tryckluft) men det kan användas med CO2-patroner (12 gram) som sätts i magasinet. Ett magasin med utrymme för CO2-patron medföljer.

För att använda HPA så behöver du en separat lufttank och en remoteslang. Du behöver ingen tryckluftsregulator utan denna är inbyggd i vapnet, bara att koppla en slang från pistolgreppet till tryckluftstanken. Tanken får du sedan bära med dig när du spelar, i t.ex. ryggsäck, stridsväst eller vad du nu har. När du använder HPA kan du använda vanliga AEG-magasin (M4).

Kommer förmonterad med CO2-kit, men HPA-kit medföljer och är lätt att byta till. Bruksanvisning medföljer.

Du kan justera både ROF (eldhastighet, kulor per sekund) och utgångshastighet. ROF justerbar mellan 8-20 skott per sekund. Utgångshastighet 91-122 m/s. Perfekt om du skiftar mellan CQB och skogsspel.

Automatelden är mekanisk och du slipper därmed strulande elektronik, du behöver inte ett enda batteri till en Tippmann M4.

Vapnet har blowbackfunktion vilket bidrar till ett härligt ljud och bra känsla.

Tippmann M4 är tillverkad till största delen av metall, pistolhandtag, railsystem och kolv är tillverkade av nylonfiber.

Du har en rail ovantill som löper hela längden, MIL-SPEC-kompatibel för de flesta tillbehör på marknaden (standard piccanty/weaver 21 mm).

Realistisk och enkel isärtagning av den övre recievern. Likt orginalet trycker du helt enkelt ut den bakre sprinten och viker sedan upp recievertoppen.

Vapnet levereras med justerbara flip-up PTS MBUS-riktmedel, är försett med Anti-Jam Technology och på toppen av det hela är vapnet tillverkat i USA. Många skarpa AR-delar passar t.ex. som kolv och fronthandtag men då vi ej säljer dessa delar kan vi inte garantera exakt vad på marknaden som passar.