Välkommen till Hypersports Paintball

Media & Logotyper

Mix av paintball-loggor
Håller du på med ett projekt där du behöver våra logotyper? Vi har gjort det enkelt och samlat alla våra logotyper och ett urval av tillverkares logotyper på ett och samma ställe. Tänk på att alltid använda dig av den senast tillgängliga logotypen. De flesta logotyper finns i vector-format, med ett urval som även finns i raster-format.

Ni hittar alla våra logotyper i detta arkiv

Användandet av Hyperports och spelapaintball.com's logotyper på tröjor beviljas till alla så länge loggan inte används på ett kränkande sätt, eller i vinstdrivande syfte. Logotyper får på samma vis användas för publicering på hemsidor, så länge det inte är vinstdrivande eller kan uppfattas som en kränkande handling på grund av loggans placering.

Logotyperna får ej modifieras och sedan publiceras utan Hypersports Paintball & Event ABs skriftliga godkännande.

Vi har även lagt ihop en samling av de vanligaste logotyperna från tillverkare och andra partners inom paintballindustrin.

Observera att Hypersports kan inte bevilja eller neka användandet av logotyperna från våra tillverkare. Det faller på användaren att kolla upp vilka rättigheter dem har för tryck och publicering av dessa logotyper. Tänk på att alltid följa instruktionerna i den readme-filen som finns där logotyperna finns att hämta.