T4E Specials-IBERIA STTI SMG HDP50 Kit

  • 3 499 kr

Konverteringskit för Umarex HDP50 Paintball pistoler som konverterar pistolen till en komplett SMG (Sub Machine Gun).

Dela
Artikelnummer: 3714

T4E Specials-IBERIA's STTi SMG konverteringskit för Umarex HDP50 Paintball pistoler konverterar pistolen till en komplett SMG (Sub Machine Gun), utan att kompromissa något. Tack vare den genomtänkta designen kan alla HDP50 markörer enkelt omvandlas med detta kit.

Nu är vi säkra på att du kan säga att du kan få konverteringssatsen billigare var som helst på internet. Visst, men de passar inte med din HDP50! T4E Specials-IBERIA konverterar STTi-kitten exklusivt för HDP50 till ett plug & play-kit med en extra integrerad speed loader med en total skottkapacitet på upp till 10 runda bollar.

I setet ingår en adapter speciellt utvecklad av T4E Specials-IBERIA, vilket gör att HDP50-pistolen kan användas med eller utan en tuningpipa. Pistolen kan också användas med bara adaptern och utan själva konverteringssatsen. Detta kan sedan användas som ett slags frontgrepp. Utseendet påminner då en del om de välkända M93R-pistolerna.

Om pistolen sätts in i konverteringssatsen och fästs med en skruv, blir resultatet en fullfjädrad SMG. Precis som med en vanlig karbin finns ett glidlager med tre låspunkter bak. Kittets butt plate är gjord av kompositplast med spår på baksidan. STTi använde aluminium för länkaget. Butt plattan kan bytas ut mot en AEG-stick! Ett QD-bärremsfäste kan användas i det bakre området till vänster och höger (ingår ej).

En praktisk och ca. 325 mm lång 21 mm skena löper på toppen för att kunna montera en målenhet. De tre 21 mm skenorna i det främre området av ombyggnadssatsen (under / på sidan) säkerställer att ytterligare fästen kan fästas, t.ex. B. det medföljande främre handtaget. Den främre bandhållaren kan fästas till vänster eller höger. Konverteringssatsen är därför lämplig för både vänster- och högerhänta skyttar.

OBS! Endast konverteringskit - Markör, pipa, sikte och lampa ingår ej!

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Material: polymerplast/aluminium
  • Tillverkare: STTi
  • Konvertering: T4E Specials-IBERIA

Kittet innehåller:

  • Bodykit
  • Speedloader för 3-4 rundbollar
  • Hoppfällbart framgrepp
  • 2 uppfällbara visir

Ladda ner manual här.

OBS! HDP50 Markören och tillbehör som syns på bilderna ingår ej!