T4E Specials-IBERIA CAA Roni HDP50 Kit

  • 3 999 kr

Fullt licensierad replika av RONI Carbine Conversion Kit! Förvandlar en standard UMAREX HDP50 markör till en SMG-karbin.

Dela
Artikelnummer: 3713

Fullt licensierad replika av RONI Carbine Conversion Kit!

RONI Conversion Kit från CAA Airsoft Division förvandlar en standard UMAREX HDP50 markör till en komplett SMG-karbin med allt som hör till. Konverteringen är så enkel att inga verktyg krävs. Dra helt enkelt ut två stift för hand - fäll upp ena sidan av kittet - sätt i pistolen och snäpp tillbaka stiften på plats. En standardpistol har redan blivit en "pistolkarbin".

Nu är vi säkra på att du säger att du kan få konverteringssatsen billigare var som helst på nätet. Visst, men det passar inte till din HDP50! T4E Specials-IBERIA har anpassat RONI-konverteringssetet exklusivt för HDP50 till ett plug & play-kit med en extra integrerad hastighetslastare med en total skjutkapacitet på 12 runda bollar.

Som med en standardkarbin är ombyggnadssatsen utrustad med ett 5-faldigt utdragbart stock så att skytten kan anpassa pistolkarbinen perfekt. Skaftet är även försett med en 2-patronhållare, vilket möjliggör snabbare omladdning. Dessutom kan kindstödet justeras med en centimeter i höjdled. Ovanför karbinen sitter en 23 cm lång 21 mm aluminiumskena på vilken två CAA uppfällbara sikten redan har monterats från fabrik. Dessa kan flyttas eller tas bort som du vill. Aluminiumskenor är monterade längst fram både till vänster och höger, samt en kort 21mm skena i botten. Den nedre är redan utrustad med ett vikbart främre handtag. Den stora blixtskydden på framsidan är gjord av slitstark aluminium medan det mesta av resten är gjord av slitstark polymerplast, som originalet.

Tack vare CAA Airsoft Division-licensen är alla originalmärkningar närvarande och snyggt inkorporerade.

OBS! Endast konverteringskit - Markör, sikte och flashlight ingår ej!

Specifikationer:

  • Färg: Svart
  • Material: polymerplast/aluminium
  • Tillverkare: CAA Airsoft Division
  • Konvertering: T4E-Specials-Iberia

Kittet innehåller:

  • Body kit
  • Speedloader för 6 rundbollar
  • Hoppfällbart framgrepp
  • 2 uppfällbara visir

Ladda ner manual här.

OBS! HDP50 Pistolen och lasersiktet som syns i bilderna ingår ej!