Invader Gear Mission Vest Black

  • 1 019 kr

Taktisk väst från Invader Gear med flera smidiga fickor för bland annat magasin.

Dela
Artikelnummer: 704

Invader Gear's Mission Vest är designad att ha en stor yta tillgänglig för att bära utrustning, med ett förbättrat luftflöde för användarkomfort. Basen är tillverkad av ventilerande mesh som i kombination med integrerade fickor sparar vikt genom att minska mängden material. Dessutom är mesh tyget av ett icke-absorberande material som förhindrar att västen tygns ner av kraftigt regn.

Västen är tillverkad av slitstarkt 600D-tyg för att säkerställa hållbarhet samtidigt som den håller en låg vikt.

Bestående av 3 delar: baksida och två främre flikar fästa ihop med högkvalitativ YKK-dragkedja.

Höger flik har två mag pouches vardera för 2 magasin i M4-stil eller ett magasin av G36-typ. I den övre delen finns en liten admin-ficka som innehåller en löstagbar shotgun shell panel. På fliken av denna ficka finns en kardborrepanel för ett enhets-ID eller patcher. Axelområdet är utrustat med halkskydd för extremt säker stock stöd oavsett väder.

Den vänstra fliken har även ytterligare två fickor vardera för 2 M4-magasin eller ett magasin av G36-typ. Utöver detta i den övre delen finns 3 fickor för pistolmagasin och på axelpartiet finns en ficka för kompakt PMR.

Sidorna av västen är täckt i Molle för att kunna fästa ännu fler mag pouches eller tillbehör. Det finns också en större Molle-yta på baksidan, mycket användbar för att fästa utrustning som t.ex en hydration carrier väska. Ovanför den övre delen av ryggen sitter ett räddningshandtag för snabb och enkel evakuering ut ur farozonen.

Västen kommer i en universell storlek och den kan fästas på användaren med kardborreband på axlarna och sidobälten.