Invader Gear 6094A-RS Plate Carrier OD

  • 1 249 kr

Plate Carrier väst från Invader Gear. Kommer utrustad med mollefästen runtom hela västen.

Plate carrier täckt med Molle fästen
Vikt: 1430g

KÖP TILL

Dela
Artikelnummer: 710

Invader Gear's 6094A-RS Plate Carrier väst är designad för vara en lätt multifunktionell carrier väst för ballistiska plattor i låg profil med en stor yta för att bära utrustning tack vare det fullständiga MOLLE-systemet.

Västen har ett "quick-release" system för att kunna avlägsnas snabbt vid skador, eller t.ex om användaren faller i djupt vatten. 6094A-RS är tillverkad av 600D-tyg för att säkerställa hållbarhet samtidigt som den håller en låg vikt.

I det övre främre området finns kardborre paneler för enhets-ID eller patcher och ett räddningshandtag för snabb och enkel evakuering ut ur farozonen. Varje sida är utrustade med integrerade fickor för ett magasin eller till och med en stor PMR-radio. Runt axlarna sitter fyra flexibla remmar för att fästa Comtac-kablar eller vattenslangar.

Denna väst kan utrustas med "Small Arms Protection Inserts" (SAPI-plattor) eller liknande hårda ballistiska plattor. Den kan även förses med sidoplattor.

Västen kommer i en universell storlek och kan monteras på användaren med kardborreband på axlarna och justeringshål dolda i nedre delen av ryggen.

Vikt: 1.4 kg