Välkommen till Hypersports Paintball

Live Chat

Då vi på Hypersports vill erbjuda så bra service som möjligt har vi nu infört en live chat på vår sida och testar det under en period, för att erbjuda ett väldigt snabbt alternativ för dig som har frågor som du önskar få ett svar på väldigt fort.
Vi försöker hålla Live chatten tillgänglig mellan 10.00 och 17.00 (men har vanligtvis lunchstängt mellan 13.00 - 14.00). Tider då vi har väldigt högt tryck kan chatten komma att vara stängd, men du kan fortfarande lämna ett meddelande i chatten, hör vi av oss via mail så fort vi kan.

Vi kommer givetvis att försöka hjälpa dig med alla sorts frågor gällande produkter och webbshoppen som du kan tänkas ha, men det finns några saker vi ber er att tänka på när ni använder chatten:

  • När du ställer en fråga, om det gäller något specifikt, vänligen ange så detaljerad information som möjligt.
  • "Spamma" inte oss med frågor i hopp om att vi kommer att svara snabbare. I vissa fall kan vi tyvärr komma att vara upptagna, och inte ha möjlighet att svara direkt. Men väljer du att fortsätta spamma din fråga kan du komma att blockeras från chatten.
  • Vi kan endast svara på frågor från en person i taget (detta på grund av begränsningar i Live Chatten vi använder), så har du frågor gällande ett "större" ärende, vänligen maila in din fråga till oss i stället, eftersom andra personer annars hamnar i en kö.
  • Var trevlig. Är du ohövlig, störande eller bara ute efter att irritera oss så stänger vi av chatten för dig.


Håll gärna allt detta i åtanke så att vi kan fortsätta erbjuda er så god service vi kan!