Välkommen till Hypersports Paintball

Bra länkar

Vill du lära dig mer om sporten, mer än den information som våran sida erbjuder? Ja då rekommenderar jag att du klickar på någon av nedastående länkar.

 

Paintball.se - Din front i snaken!

Paintball.se har varit med sedan paintball började i Sverige. Dom håller i en av Sveriges största tävlingar och har Sveriges populäraste forum för spelare, varesig du tävlar eller bara spelar i skogen. Sidan har över 30 000 ämnen, runt 270 000 inlägg och strax över 10 000 användare. Om du har frågor som våran personal inte kan svara på så är det verkligen dit du skall vända dig. Skapa en tråd, presentera dig och ställ dina frågor. Sidan har många användare som är vana att ta hand om nybörjare, så det kommer inte dröja länge innan du är inne i värmen.

 

Bullitproof Monkey är Sveriges, om inte världens bästa paintballfotograf. Han täcker nationella events så som PBSM, men även big-games i Sverige och Europa. Oavsett om ni bara vill spana in häftiga bilder, eller vill anlita en fotograf så bör ni spana in hans hemsida.

 

PBSM annordnar Sveriges största paintballserie. Med fyra deltävlingar per år är detta paintballserien att sikta på om man är intresserad av tävlingspaintball.

 

Batalj står för Sveriges mäktigaste rec-spel. Varje år annordnar dem flera event i urbanmiljö och med fullspäckade scenarion. Ett måste för dem som vill uppleva riktiga paintball-bataljer!