Välkommen till Hypersports Paintball

Samarbeten med andra organisationer

Sedan några år tillbaka så jobbar Hypersports med andra orginisationer för att främja deras verksamhet och tillsammans nå gemensamma mål. Nedan följer en lista med de organisationer vi jobbar eller tidigare har jobbat med.

Barncancerfonden (2011-pågående)
Det finns saker som är hemska här i världen, barncancer är en av dem. Därför har vi sedan 2011 jobbat tillsammans med Barncancerfonden i deras arbete att underlätta för alla de som drabbas av denna förföräliga sjukdom. Vi har hittils donerat flera hundra tusentals kronor till både forskning och arbete för rehabilitering. Vid årsskiftet 2017-2018 hade vi nått upp till målet 500.000 i bidrag till Barncancerfonden!

Vårt fortsatta samarbete med Barncancerfonden kommer bland annat bestå av att bland annat köra kampanjer på produkter där vinsten går till välgörenhet, håll där därför utkik på vår hemsida för produkter märkta med "Barncancerfonden"!

Paintball SM / PBSM (2013-pågående)
Något som också ligger varmt om hjärtat är självklart utvecklingen av paintballsverige. Vi ingick därför avtal under slutet av 2013 att vara huvudsponsor till PBSM och deras verksamhet. Det innebär att vi sponsrar prisbordet tillsammans med GI Sportz och Planet Eclipse för varje deltävling under 2014, och kanske även i framtiden.