Hypersports Paintball & Event Sweden AB
Org.nr: 556574-9339

Adress: Mårbackagatan 31
123 43 Farsta

Vårt Swishnummer: 1236034227

Historia
Hypersports startades 1999 och har sedan dess vart aktiv inom den Svenska Paintballscenen. Det hela började i den paintballbutik vi hade i Enskede, Stockholm. Denna uppfyllde sitt syfte, men efter många år i en för liten lokal togs i Januari 2012 beslutet att flytta verksamheten till Farsta, Stockholm - där vi till denna dag har vårt kontor och butik. Butiken är sedan dess utan tvekan Sveriges största och mest välsorterade inom paintball.

Sedan tidigt 2000-tal har vi även haft en väl fungerande postorder-verksamhet med många nöjda kunder över hela landet. Vårt sortiment består av alla de populära märkena som finns inom paintball, och även några egentillverkade produkter under som säljs under vårt egna varumärke.

Hypersports sysslar dock inte bara med försäljning av paintball-artiklar. Vi har utöver vår butik Stockholms största utomhus, och inomhusbana. Med dessa två verksamheter inom företaget kan vi erbjuda en komplett lösning för alla dem som bor eller vistas i Stockholm när det kommer till deras paintballbehov. Vår inomhusbana ligger i samma byggnad som vår butik samt kontor, medan vår utomhusbana ligger i Haninge utanför Stockholm.

Ide & Vision
Våran grundidé och vision är enkel. Vi vill främja paintball, synnerhet i Sverige, och erbjuda en komplett upplevelse inom paintballvärlden. Därför har vi satsat stenhårt på att göra ett avtryck inom den svenska paintballmarknaden. Vi jobbar för att varumärket Hypersports skall förknippas med låga priser, bra kvalité och utmärkt service.

Vi på Hypersports strävar även för att ha den bästa kvalitén på produkter. Därför säljer vi bara den utrustningen vi vet fungerar och som håller bra kvalité. Som kund så vet vi att det inte är roligt att köpa produkter som går sönder. Det är inte bara kvalité på produkter vi är ute efter, vi försöker också vara bäst när det gäller köpupplevelsen och kundsupport.

Hypersports samarbetar med andra organisationer
Hypersports har under åren varit med och sponsrat flera stora tävlingar och donerat stora summor till välgörenhet.