Gellyball tar över Sverige!

|19/05, 2022

Gellyball tar över Sverige!

Sommaren är inte riktigt här ännu, men Gellyball har redan visat sig vara en succé här i Sverige (och även i resten av världen). Flera parker har inskaffat Gellyball utrustning och erbjuder nu sina kunder den superroliga aktiviteten. Vi rekommenderar därför varmt att även ni gör det, så ni inte missar chansen att vara med från början!

Kika in all utrustning för Gellyball här.



I Gellyball använder deltagarna blasters som skjuter Gellyballs mot varandra. Gellyballs är då små gelékulor som består till 98% av vatten och är miljövänliga. Vid träffar spricker kulorna och löses upp, och lämnar inga fläckar som t.ex paintballs gör. När kulorna levereras behöver de "växa" till full storlek genom att placeras i vatten i 3-4  timmar, då de är pyttesmå innan.


Att kulorna är så små underlättar även vid hantering då de inte tar upp mycket plats och väger inte mycket. Till exempel en låda med 2000 paintball väger cirka 7 kg - Samma vikt med Gellyballs motsvarar cirka 1.080.000 kulor! Ni kan på så sätt erbjuda alla deltagare en stor mängd skott till ett lågt pris! Helt utmärkt för alla som är skjutglada!

Inskaffar ni ett av våra startpaket kommer ni ha tjänat in kostnaden av investeringen efter bara cirka 5st barnkalas, och fortfarande ha åtminstone 150.000 Gellyballs kvar (baserat på 60 minuters spel med 10st barn och 20.000 Gellyballs per grupp).

Jämför man Gellyball med andra liknande aktiviteter så ser man i princip bara positiva saker med det. I jämförelse med paintball så lämnar Gellyball inget kladd som behöver rengöras, och är även mycket lättare att hantera och billigare. Jämfört med Laser Tag är utrustningen mycket enklare och tekniska problem uppstår inte lika ofta. Och Nerf kan kännas väldigt tråkigt för barn i jämförelse med Gellyball.

Spelet kan köras i princip vart som helst. Både inomhus och utomhus! Har ni stora fält utomhus? Eller kanske en idrottshall tillgänglig? Det passar alldeles utmärkt för spelen! Passa bara på att även köpa lite uppblåsbara hinder att placera ut på fälten för att ge deltagarna någonstans där de kan gömma sig under spelet för en roligare upplevelse.

Ni kanske har sett att flera andra Gel Ball blasters börjat dyka upp på marknaden och tror att de fungerar lika bra. Tyvärr gör de inte det, de är alla tillverkade för privat bruk och tål inte påfrestningen av att hyras ut. Gellyball Blasters är däremot framtagna och anpassade för det, så de är idag de enda som är tåliga nog.

Redan nu finns det över 350st Gellyball anläggningar i USA, och över 60st i Europa. Siffran bara stiger, missa inte chansen att vara med!

När du köper ett Gellyball startpaket hos oss på Hypersports ingår även en licens för att få använda namnet "Gellyball" och exklusivitet i ditt område!

Gellyball är helt enkelt ett riktigt roligt och modernt sätt att underhålla kunder, vare sig det är barnkalas eller ett företagsevent. Det är kul för alla!